23 31 77 01 post@fijireiser.no

Port Vila

 

Port Vila er Vanuatus hovedstad og ligger på øya Efaté, strategisk plassert midt blant landets mange øyer. Her ligger Vanuatus to internasjonale flyplasser og byen er derfor et fint utgangspunkt for å utforske de andre øyene i Vanuatu.

Port Vila er en ren og pen by med en av verdens aller vakreste naturlige havner, og du kan faktisk stå på land i byen og se tropiske fisker og koraller i sjøen nedenfor.

Pele Island like utenfor Efate. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Pele Island like utenfor Efaté. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Port Vila går for å være en av gourmethovedstedene i Stillehavet.

Byen har også raskt blitt kjent som en av gourmethovedstedene i Stillehavet, der miksen av kulturer i landet gjør at man finner mat fra mange deler av verden. Utelivet i Port Vila har også blomstret opp, med en morsom og avslappet atmosfære som passer for alle aldre. Her kan du også gjøre unna litt shopping. Det er ikke noe mas, prisene er fastsatte og man trenger verken å prute eller å gi tips.

Epi Island
Epi Island ligger rett nord for Efaté. Det er en fredelig øy med vakre hvite og noen sorte sandstrender, og korallrev. Terrenget på øya er kupert og dekket av frodig regnskog og kokosplantasjer. Det finnes flere små innsjøer der du kan fiske, svømme og du kan se ville fugler, villgris og kyr.

Hvor ligger Port Vila?

Port Vila

Anbefalte resorter i Port Vila

Iririki Island Resort

Et flott resort på en egen øy bare minutter med båt fra hovedstaden Port Vila. Iririki Island Resort er et lite paradis på jord, hvor gjestene kan velge blant et stort utvalg av rom, tilbud og aktiviteter. Det går en båt inn til fastlandet døgnet rundt om man ønsker å oppleve andre deler av eksotiske Vanuatu.

 

Sunset Bungalows

Relativt nytt hotell med 10 bungalower, plassert i en tropisk hage med utsikt til Erakor Lagoon.

Breaka’s Beach Resort

Et lite og vennlig resort et stykke fra sentrum, lokalisert like ved en vakker hvit sandstrand.

Erakor Island Resort & Spa

På en egen liten øy, fem minutter med båt fra fastlandet, ligger dette vakre resortet. Hver bungalow har en egen liten del av den hvite sandstranden.

Le Lagon Resort Vanuatu

I vakre omgivelser like ved Erakor Lagoon ligger dette resortet. Et populært sted for familier med en rekke aktivitetstilbud.

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link