23 31 77 01 post@fijireiser.no

Port Vila

 

Port Vila er Vanuatus hovedstad og ligger på øya Efaté, strategisk plassert midt blant landets mange øyer. Her ligger Vanuatus to internasjonale flyplasser og byen er derfor et fint utgangspunkt for å utforske de andre øyene i Vanuatu.

Port Vila er en ren og pen by med en av verdens aller vakreste naturlige havner, og du kan faktisk stå på land i byen og se tropiske fisker og koraller i sjøen nedenfor.

Pele Island like utenfor Efate. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Pele Island like utenfor Efaté. Foto Rocket Guide Vanuatu.

Port Vila går for å være en av gourmethovedstedene i Stillehavet.

Byen har også raskt blitt kjent som en av gourmethovedstedene i Stillehavet, der miksen av kulturer i landet gjør at man finner mat fra mange deler av verden. Utelivet i Port Vila har også blomstret opp, med en morsom og avslappet atmosfære som passer for alle aldre. Her kan du også gjøre unna litt shopping. Det er ikke noe mas, prisene er fastsatte og man trenger verken å prute eller å gi tips.

Epi Island
Epi Island ligger rett nord for Efaté. Det er en fredelig øy med vakre hvite og noen sorte sandstrender, og korallrev. Terrenget på øya er kupert og dekket av frodig regnskog og kokosplantasjer. Det finnes flere små innsjøer der du kan fiske, svømme og du kan se ville fugler, villgris og kyr.

Hvor ligger Port Vila?

Port Vila

Anbefalte resorter i Port Vila

Iririki Island Resort

Iririki Island Resort ligger på sin egen private øy Iririki, kun få minutter med båt fra hovedstaden Port Vila. I de herlige omgivelsene får gestene en liten bit av paradis.

Sunset Bungalows

Sunset Bungalows er et sjarmerende boutique resort i tropiske omgivelser på øya Etafe ved den idylliske Emten Lagoon.

Breaka’s Beach Resort

På Etafes sørkyst ligger Breakas Beach Resort. “Feet in the sand beach holiday”, det er slik stedet beskriver seg selv, og det med rette.

Erakor Island Resort & Spa

I dette lille paradiset ønskes alle velkommen til tradisjonell kultur og enestående Stillehavsidyll. Erakor Island Resort & Spa finner du på en egen liten bounty-øy - Erakor Island.

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Med en perfekt beliggenhet på sørkysten av Etafe, ikke langt fra Port Vila og den vakre Erakor bukten, er du sikret avslapning, hvite sandstrender og azurblått hav.

Få et skreddersydd reisetilbud