23 31 77 01 post@fijireiser.no

Nuku’alofa

Hovedstaden i Tonga ligger nord på den største øya Tongatapu.

Nuku’alofa er ingen enorm og støyende storby, til tross for at den har vært under utvikling de senere årene. Det er derimot en vennlig og flott hovedstad, med flere attraksjoner å vise til – i tillegg til vakker natur og kritthvite strender.

Også resten av hovedøya Tongatapu er vel verdt et besøk. I tillegg ligger det en rekke mindre øyer like utenfor kysten, hvorav flere med flotte resorter hvor man er garantert et flott opphold i rolige omgivelser. Vi anbefaler opphold på disse resortene i tillegg til en natt eller to i hovedstaden.

Fisker utenfor Tongatapu. Foto: Tourism Tonga

Fisker utenfor Tongatapu. Foto: Tourism Tonga

Hvor ligger Nuku’alofa?

Nuku'alofa

Anbefalte resorter i Nuku’alofa

Fafa Island Resort

Det perfekte valget for dem som søker fred og ro, ensomme strender og glassklart hav. Fafa Island Resort ligger på en egen øy ca. 30 minutter fra hovedstaden Nuku’alofa. Dette er et tropisk sydhavsparadis hvor det eneste som er varmere enn solen er smilene fra besøkende og fastboende.

Waterfront Lodge

Helt nytt hotell med 8 rom, hvorav halvparten har utsikt til sjøen og den andre halvparten til hagen. Kun 10 minutters gange fra sentrum.

Royal Sunset Island Resort

Ligger på en liten øy 7 nautiske mil fra hovedøya Tongatapu. Bare 26 bungalower og alle ligger ved stranden. Omfattende aktivitetstilbud.

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link