23 31 77 01 post@fijireiser.no

Papeete og Tahiti Nui

 

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.

Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båtturer er blant de mange aktivitetene du kan være med på.

Tahiti består av en stor sirkelformet øy kalt Tahiti Nui og en mindre sirkelformet øy kalt Tahiti Iti, som henger sammen gjennom en liten landtunge ved navn Taravao. Fjellene på øyene er vakre og grønnkledde og innbyr til flotte fot- og fjellturer i spektakulære omgivelser. En tur gjennom dette landskapet gir innblikk i dype elvedaler, høye tinder og kraftfulle fossefall.

Tahiti Nui. Foto: Tim McKenna

Tahiti Nui. Foto: Tim McKenna

Papeete. Foto: Lam Nguyen

Markedet i Papeete.

Hovedstaden Papeete har i tillegg til resorter, restauranter, spa og uteliv et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell.

Landets eneste internasjonale flyplass ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og siste stopp på alle reiseruter rundt om i øyriket.

Hvor ligger Papeete og Tahiti Nui?

Tahiti Nui

Papeete

Anbefalte resorter i Papeete og Tahiti Nui

Hotel Tahiti Nui

I hjertet av Papeete finner du dette 3-stjernershotellet som ligger nær både restauranter, butikker og markedet. Like i nærheten ligger stranden og havnen.

Manava Suite Resort

Manava Suite Resort Tahiti tilbyr luksus for både ferie- og forretningsreisende, med en unikt polynesisk velkomst.

Le Meridien Tahiti

Dette hotellet ligger på stranden i den pittoreske Punaauia-regionen, av mange regnet som det vakreste stedet på Tahiti.

Intercontinental Tahiti Resort

Dette er et av de beste hotellene på Tahiti, med en perfekt plassering i en tropisk hage med en kritthvit strand like bortenfor.

Få et skreddersydd reisetilbud