23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Tahiti Nui og Papeete

Hotell

Tahiti Nui og Papeete

Reisemål på Tahiti:

Tahiti Nui og Papeete

Introduksjon

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.

Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båtturer er blant de mange aktivitetene du kan være med på.

Tahiti består av en stor sirkelformet øy kalt Tahiti Nui og en mindre sirkelformet øy kalt Tahiti Iti, som henger sammen gjennom en liten landtunge ved navn Taravao. Fjellene på øyene er vakre og grønnkledde og innbyr til flotte fot- og fjellturer i spektakulære omgivelser. En tur gjennom dette landskapet gir innblikk i dype elvedaler, høye tinder og kraftfulle fossefall.

Hovedstaden Papeete har i tillegg til resorter, restauranter, spa og uteliv et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell.

Markedet i Papeete.

Markedet i Papeete.

Landets eneste internasjonale flyplass ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og siste stopp på alle reiseruter rundt om i øyriket.

Reiseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Start planleggingen av drømmereisen