23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Selskapsøyene

Hotell

Selskapsøyene

Reisemål på Tahiti:

Selskapsøyene

Introduksjon

Øygruppen som utgjør Selskapsøyene er den mest besøkte i Fransk Polynesia. De mest populære øyene er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her finnes også 11 andre øyer som er vel verdt et besøk, inkludert Taha’a, Raiatea, Huahine og Tetiaroa.

Selskapsøyene er delt både geografisk og administrativt i to mindre øygrupper: Leewardøyene og Windwardøyene.

Se egne sider om Bora Bora, Moorea og Tahiti Nui.

Få med deg livet under vann i lagunen mellom Raiatea og Taha’a.

Få med deg livet under vann i lagunen mellom Raiatea og Taha’a.

Huahine
Huahine er kjent som ”The Garden Island”. Øyas frodige regnskog og dramatiske terreng omfavner hellige steder og legendariske landemerker, som er blant de best bevarte arkeologiske områdene i Fransk Polynesia. Utenfor de kritthvite strendene ligger en stor lagune og venter på deg.
Ubeskrivelig vakre Tetiaroa.

Ubeskrivelig vakre Tetiaroa. Foto: Tim McKenna

Taha’a og Raiatea
Taha’a og Raiatea er to naboøyer som deler lagune. Dette er to vakre øyparadis med en rik historie. Raiatea kalles også the Sacred Island og er i følge tradisjonen selve arnestedet for polynesisk sivilisasjon (Havai’i), det geografiske senter for ma’ohi kulturen (trekanten mellom Hawaii, New Zealand og Påskeøya), og fødestedet for Oro (guden for fruktbarhet og krig). Taha’a kalles ofte vaniljeøya, fordi her dyrkes den verdifulle vaniljeorkideen i den fuktige skyggen av regnskogen.
Taha’a.

Taha’a.

Tetiaroa
Dette er øya du drømte om da du var barn, da du så for deg det mest perfekte stedet i verden. Med sine hvite sandstrender, svaiende kokospalmer, fargerike fugler og glitrende lagune er Tetiaroa noe av det nærmeste man kommer paradis.

Utover sin fantastiske skjønnhet er Tetiaroa et sted med et sjeldent stort biologisk mangfold og et naturreservat for fugler og marineliv. Det legges ned mye jobb for å bevare og beskytte det naturlige plante- og dyrelivet, og gjennom flere prosjekter bidrar man til at reservatet utvikles videre.

Et mangfold av aktiviteter venter den som ønsker å utforske øya og lagunen. Man kan snorkle med tropiske fisker, seile i lagunen, besøke naboøyene med paddleboard eller kajakk, og være med på guidete ekskursjoner for å utforske kulturen samt øyas marine- og dyreliv. Les mer om dette på siden om luksusresortet The Brando.

Tetiaroa har en spesiell plass i polynesisk historie og kultur. Dette har vært det foretrukne feriestedet for overklassen på Tahiti i århundrer. Man finner fortsatt gamle marae (templer), som ble bygget på atollene av urbefolkningen. Med sin rike historie og estetiske skjønnhet vil øya alltid ha stor betydning for polynesere.

Huahine.

Huahine.

Reiseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Start planleggingen av drømmereisen