23 31 77 01 post@fijireiser.no

Magiske Moorea

 

En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, herlige strender og små landsbyer.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt, for selv om øyene ligger innenfor synsvidde av hverandre er det store forskjeller. Tahiti er pulserende og livlig med nesten 15 ganger så mange innbyggere, og en mye større turisttrafikk. På Moorea er livet rolig og bedagelig, og et sted hvor du virkelig kan nyte livet.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Her kan du rusle barbent på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper. Mellom toppene ligger frodige og fargerike daler, et resultat av det tropiske klimaet og rik, vulkansk jord. Et av stedene man må besøk er Cooks Bay, et av Polynesias naturundere med en fjordlignende bukt omkranset av høye, grønnkledde fjell. Et annet must på Moorea er Tiki Village, som er en liten landsby med innfødte som underholder og viser frem lokal kultur og håndverk. Dansegruppen reiser rundt hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danser.

Hvor ligger Moorea?

Moorea

Anbefalte resorter på Moorea

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

På et fortryllende sted i Stillehavet mellom to bukter på den hjerteformede øya Moorea ligger det fantastiske resortet Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

Hotel Kaveka Moorea

Hotel Kaveka er et koselig, lite familiehotell som ligger i hjertet av magiske Cooks Bay på Moorea. Et budsjettvennlig alternativ med enklere standard.

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Et fantastisk resort i utrolige omgivelser. Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort ligger ved en flott asurblå lagune og har utsikt til Tahiti i det fjerne.

Hotel Les Tipaniers

Les Tipaniers ligger ved vakre Hauru Point på Mooreas naturskjønne nordvestre kyst. Et sjarmerende hotell med tradisjonelle bungalower.

Få et skreddersydd reisetilbud