Moorea

Foto: Andrea Izzotti - stock.adobe.com

Reisemål på Tahiti (Fransk Polynesia)

Moorea

En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, herlige strender og små landsbyer.

Bli bedre kjent med Moorea.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt, for selv om øyene ligger innenfor synsvidde av hverandre er det store forskjeller. Tahiti er pulserende og livlig med nesten 15 ganger så mange innbyggere, og en mye større turisttrafikk. På Moorea er livet rolig og bedagelig, og et sted hvor du virkelig kan nyte livet.

Her kan du rusle barbent på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper. Mellom toppene ligger frodige og fargerike daler, et resultat av det tropiske klimaet og rik, vulkansk jord. Et av stedene man må besøk er Cooks Bay, et av Polynesias naturundere med en fjordlignende bukt omkranset av høye, grønnkledde fjell. Et annet must på Moorea er Tiki Village, som er en liten landsby med innfødte som underholder og viser frem lokal kultur og håndverk. Dansegruppen reiser rundt hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danser.

Reiseforslag til Moorea

Tahiti

14 dager

Fra 86 500,-

Tahiti

14 dager

Fra 129 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Tahiti

Bora Bora.
Bora Bora er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.
Tahiti Nui.
Papeete er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.
Tetiaroa Island.
De mest populære øyene blant Selskapsøyene er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her finnes også 11 andre øyer som er vel verdt et besøk, inkludert Taha’a, Raiatea, Huahine og Tetiaroa.
Marquesasøyene.
De avsidesliggende Marquesasøyene ligger vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolasjonen har skapt en enorm stolthet blant befolkningen, i tillegg til en fascinerende kultur.
Fakarava.
Tuamotuøyene kan best beskrives som et idyllisk postkort. En rekke små øyer, som så vidt titter opp over havoverflaten, omkranser en svær lagune.