23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Magiske Moorea

Hotell

Moorea

Introduksjon

En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, herlige strender og små landsbyer.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt, for selv om øyene ligger innenfor synsvidde av hverandre er det store forskjeller. Tahiti er pulserende og livlig med nesten 15 ganger så mange innbyggere, og en mye større turisttrafikk. På Moorea er livet rolig og bedagelig, og et sted hvor du virkelig kan nyte livet.

Her kan du rusle barbent på hvite sandstrender og nyte synet av krystallklare laguner og steile, vulkanske topper. Mellom toppene ligger frodige og fargerike daler, et resultat av det tropiske klimaet og rik, vulkansk jord. Et av stedene man må besøk er Cooks Bay, et av Polynesias naturundere med en fjordlignende bukt omkranset av høye, grønnkledde fjell. Et annet must på Moorea er Tiki Village, som er en liten landsby med innfødte som underholder og viser frem lokal kultur og håndverk. Dansegruppen reiser rundt hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danser.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Reiseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Start planleggingen av drømmereisen