23 31 77 01 post@fijireiser.no

Romantiske Bora Bora

 

Bora Bora er sannsynligvis den vakreste og mest romantiske øya i verden. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.

Kombinasjonen av det dramatiske landskapet med Mount Otemanu som stikker høyt opp mot skyene, de ufattelig vakre fargene i den store lagunen, og et opphold i en overwater bungalow – gjør at Bora Bora scorer 10 av 10 mulige på den romantiske skalaen.

Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Koralkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

La romantikken blomstre på Bora Bora.

Filmen under viser Bora Boras skjønnhet fra en drone:

Det er ingen tvil om at du befinner deg i tropene. Palmetak i restaurantene, sand på gulvet, lokal gourmetmat av fersk fisk, hummer og skalldyr, og romantisk belysning sørger for noe av stemningen. Beregn minimum tre dager på å oppdage øya, som ikke er større enn at du sykler rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo på bungalower som står på påler ute i lagunen, få blomsterbestrødde senger om kvelden, og frokost servert fra innfødte i utriggerkanoer om morgenen.

Et besøk på Bora Bora er en uforglemmlig ”once in a lifetime” – opplevelse, og vi kan nesten garantere at du for alltid kommer til å drømme deg tilbake.

Hvor ligger Bora Bora?

Bora Bora

Anbefalte resorter på Bora Bora

Pension Alice et Raphael

Pensjonatet ligger på Motu Ome på Bora Bora, en lang motu bare noen minutter fra flyplassen, og består av 3 bungalower.

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Et flott resort i en idyllisk bukt mellom krystallklart vann og blå himmel, med hvite strender og med en åsside av lavastein som eksotisk bakgrunn.

Maitai Polynesia Bora Bora

Et komfortabelt resort som ligger i en åsside med en spektakulær utsikt over lagunen i grønt, blått og turkis nedenfor.

Four Seasons Bora Bora

Et av de aller flotteste resortene på Bora Bora hvor alle bungalowene står på påler ute i den turkisblåe lagunen, i tillegg til noen store villaer med eget basseng ved den private strandkanten.

Hotel Matira

Hotell Matira har 14 bungalower plassert ved Matira Point, kanskje den flotteste stranden på Bora Bora, og med fantastisk utsikt til den store lagunen som speiler de vulkanske fjelltoppene.

Få et skreddersydd reisetilbud