23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Romantiske Bora Bora

Hotell

Bora Bora

Introduksjon

Bora Bora er sannsynligvis den vakreste og mest romantiske øya i verden. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.

Kombinasjonen av det dramatiske landskapet med Mount Otemanu som stikker høyt opp mot skyene, de ufattelig vakre fargene i den store lagunen, og et opphold i en overwater bungalow – gjør at Bora Bora scorer 10 av 10 mulige på den romantiske skalaen.

Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Det er ingen tvil om at du befinner deg i tropene. Palmetak i restaurantene, sand på gulvet, lokal gourmetmat av fersk fisk, hummer og skalldyr, og romantisk belysning sørger for noe av stemningen. Beregn minimum tre dager på å oppdage øya, som ikke er større enn at du sykler rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo på bungalower som står på påler ute i lagunen, få blomsterbestrødde senger om kvelden, og frokost servert fra innfødte i utriggerkanoer om morgenen.

Et besøk på Bora Bora er en uforglemmlig ”once in a lifetime” – opplevelse, og vi kan nesten garantere at du for alltid kommer til å drømme deg tilbake.
La romantikken blomstre på Bora Bora.

La romantikken blomstre på Bora Bora.

Reiseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Start planleggingen av drømmereisen