Bora Bora

Foto: Aleksei Potov - stock.adobe.com

Reisemål på Tahiti (Fransk Polynesia)

Bora Bora

Bora Bora er sannsynligvis den vakreste og mest romantiske øya i verden. Dette er selve drømmen om sydhavsparadiset, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann.

Kombinasjonen av det dramatiske landskapet med Mount Otemanu som stikker høyt opp mot skyene, de ufattelig vakre fargene i den store lagunen, og et opphold i en overwater bungalow – gjør at Bora Bora scorer 10 av 10 mulige på den romantiske skalaen.

Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Four Seasons Bora Bora
Overwater Bungalows på Bora Bora.
Foto: Four Seasons Bora Bora

Det er ingen tvil om at du befinner deg i tropene. Palmetak i restaurantene, sand på gulvet, lokal gourmetmat av fersk fisk, hummer og skalldyr, og romantisk belysning sørger for noe av stemningen. Beregn minimum tre dager på å oppdage øya, som ikke er større enn at du sykler rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo på bungalower som står på påler ute i lagunen, få blomsterbestrødde senger om kvelden, og frokost servert fra innfødte i utriggerkanoer om morgenen.

Et besøk på Bora Bora er en uforglemmlig ”once in a lifetime” – opplevelse, og vi kan nesten garantere at du for alltid kommer til å drømme deg tilbake.

Reiseforslag til Bora Bora

Tahiti, Cookøyene

11-18 dager

Fra 72 500,-

Tahiti

11 dager

Fra 72 500,-

Tahiti

14 dager

Fra 78 500,-

Tahiti

14 dager

Fra 86 500,-

Tahiti

14 dager

Fra 129 900,-

Tahiti, Cookøyene

15 dager

Fra 98 900,-

Tahiti

9 dager

Fra 89 500,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Tahiti

Moorea.
En halvtimes båttur fra Papeete ligger Moorea, som mange hevder er det vakreste stedet på jorden.
Tahiti Nui.
Papeete er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord- og vestover.
Tetiaroa Island.
De mest populære øyene blant Selskapsøyene er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her finnes også 11 andre øyer som er vel verdt et besøk, inkludert Taha’a, Raiatea, Huahine og Tetiaroa.
Marquesasøyene.
De avsidesliggende Marquesasøyene ligger vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolasjonen har skapt en enorm stolthet blant befolkningen, i tillegg til en fascinerende kultur.
Fakarava.
Tuamotuøyene kan best beskrives som et idyllisk postkort. En rekke små øyer, som så vidt titter opp over havoverflaten, omkranser en svær lagune.