23 31 77 01 post@fijireiser.no

Upolu

 

Upolu er den største øya på Samoa og her ligger også hovedstaden Apia. Ca. 40 000 av Samoas 200 000 innbyggere bor i Apia, og byen er et fint startsted for å bli bedre kjent med landet.

Er du i Apia under en festival, kan du glede deg over mye tradisjonsrik mat som svin, kylling, sjømat og brødfrukt. Besøk også Maketi Fou (matmarkedet), der du kan smake søte og tropiske frukter. 10 minutters gange fra matmarkedet ligger et loppemarked, som er et fint sted å kjøpe suvenirer, som kava-boller, lava lavas (samoansk sarong), vesker, smykker og autentisk lokal musikk.

Det kanskje vakreste området på hele Samoa ligger på sørøst-spissen av Upolu. Aleipata-distriktet består av fire ubebodde øyer og har nydelige turkise korallrev i skjønn harmoni med noen flotte sandstrender. Dette er Stillehavet på sitt beste, og et område av Samoa du bør besøke.

Koralkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

På Samoa kan du oppleve tradisjonell polynesisk kultur. Foto: Kirkland

Hvor ligger Upolu?

Upolu

Anbefalte resorter på Upolu

Saletoga Sands Resort & Spa

Saletoga Sands Resort & Spa er det perfekte stedet for en deilig ferie med familien eller en romantisk getaway med din bedre halvdel.

Sinalei Reef Resort

Unn deg selv et enestående opphold på Sinalei Reef Resort, vinner av Asia & Australasia Awards i 2016 og 2017.

Coconuts Beach Club Resort

Legg fra deg sko og klokke hjemme og hengi deg til total avslapning og tradisjonell samoansk stemning på Coconuts Beach Club Resort.

Sheraton Samoa Beach Resort

Familiehygge eller romantikk, aktiv ferie eller bare maksimal avslapning? På Sheraton Samoa Beach Resort kan du få alt.

Få et skreddersydd reisetilbud