23 31 77 01 post@fijireiser.no

Upolu

 

Upolu er den største øya på Samoa og her ligger også hovedstaden Apia. Ca. 40 000 av Samoas 200 000 innbyggere bor i Apia, og byen er et fint startsted for å bli bedre kjent med landet.

Er du i Apia under en festival, kan du glede deg over mye tradisjonsrik mat som svin, kylling, sjømat og brødfrukt. Besøk også Maketi Fou (matmarkedet), der du kan smake søte og tropiske frukter. 10 minutters gange fra matmarkedet ligger et loppemarked, som er et fint sted å kjøpe suvenirer, som kava-boller, lava lavas (samoansk sarong), vesker, smykker og autentisk lokal musikk.

Det kanskje vakreste området på hele Samoa ligger på sørøst-spissen av Upolu. Aleipata-distriktet består av fire ubebodde øyer og har nydelige turkise korallrev i skjønn harmoni med noen flotte sandstrender. Dette er Stillehavet på sitt beste, og et område av Samoa du bør besøke.

Koralkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

På Samoa kan du oppleve tradisjonell polynesisk kultur. Foto: Kirkland

Hvor ligger Upolu?

Upolu

Anbefalte resorter på Upolu

Sinalei Reef Resort

Et flott resort plassert på en bakketopp med flott utsikt til lagunen nedenfor. Sinalei Reef Resort gjenspeiler samoansk kultur og historie, en halv times kjøretur sør for hovedstaden Apia. Kjenn varmen fra den tropiske solen og luktene fra den tropiske skogen rundt resortet. Et opphold på Sinalei Reef Resort handler om samoansk gjestfrihet i flotte omgivelser, og du vil føle deg velkommen fra første stund.

Coconuts Beach Club Resort

Et unikt og vakkert resort bygget for å passe inn i omgivelsene, med en hvit sandstrand og panoramautsikt til lagunen. Coconuts Beach Club Resort er et familiedrevet resort med en spesiell historie og unik atmosfære.

Aggie Grey’s Lagoon Beach Resort

Et flott resort langs en kritthvit strand. Her har familien Grey kopiert deler av det historiske hotellet i Apia, bl.a. restauranten i en stor samoansk fale og en tradisjonell fiafia kveld en gang i uken.

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link