23 31 77 01 post@fijireiser.no

Savai’i

 

Et besøk til Samoa er ikke komplett uten en tur til den større øya Savai’i, som er den andre av de to store øyene på Samoa. Og selv om øya er stor, så bor det svært få mennesker her.

Å komme seg til Savai’i er enkelt, siden øya kun ligger en 90 minutters ferjetur fra den vestlige delen av Upolu.

Øya er lite berørt av turisme og derfor et flott sted å besøke for de naturinteresserte, eller de som bare vil komme seg vekk og nyte det enkle liv. Her får man et innblikk i det tradisjonelle livet på Samoa. En av måtene å oppleve kulturen på er ved å bli med på en gudstjeneste i den lokale kirken. Hit kommer alle, inkludert små babyer, bestemor og bestefar og til og med familiehunden.

Bli kjent med lokalbefolkningen på Savai'i. Foto: Kirkland

Bli kjent med lokalbefolkningen på Savai’i. Foto: Kirkland

Se filmen over for å få mer informasjon om Savai’i.

Savai’i har i tillegg alle nødvendige ingredienser for å oppfylle den tropiske feriedrømmen, med finkornede sandstrender omkranset av grønkledde palmer og turkise laguner. Du kan svømme, snorke, dykke, surfe, dra på kajakktur eller ta en siesta «Samoa-style».

Et av de mest populære dykkestedene på Savai’i er ved vraket av skipet Juno som sank i 1881. Det er nå hjem til hundrevis av tropiske fisker og koraller.

Hvor ligger Savai’i?

Savai’i

Anbefalte resorter på Savai’i

Stevenson’s at Manase

Et familiedrevet 3-stjerners resort på nordøst siden av Savai'i. De fleste enhetene er enkle, men nylig ble resortet utvidet med bl.a. flere bungalower ved den nydelige stranden.

Le Lagoto Resort

Le Lagoto er et 4-stjerners boutique resort som er idyllisk plassert like ved en kritthvit strand på nordsiden av Savai'i.

Resortet tilbyr både bungalower (fales) og leiligheter. Le Lagoto har egen restaurant og spa.

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link