Våre reiser

Foto: Jim Winter

Bryllup & Bryllupsreiser

Bryllup på en strand på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Drømmer du om bryllup på en kritthvit strand? Eller kanskje dere ønsker å legge bryllupsreisen til en eller flere av paradisøyene i Stillehavet?

Cruise

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Den beste og mange ganger den eneste måten å oppleve paradisøyene i Stillehavet, er på et cruise av kortere eller lengre varighet.

Luksusreiser

Kokomo Private Island Resort
Kokomo Private Island Resort

Sammen med våre samarbeidspartnere i Australia, New Zealand og Fiji har vi utviklet en egen katalog som kun består av luksusprodukter.

Jorden rundt

Angor Wat.
Foto: boule1301 – stock.adobe.com

«Å reise jorden rundt.» Smak litt på den lille setningen, den bringer garantert mange assosiasjoner. Det er noe mektig og eventyrlig ved det å reise mot fjerne himmelstrøk, helt til man har reist så langt at man er tilbake igjen der man startet.

Gruppereiser

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Å reise i en gruppe med reiseleder er en flott måte å se verden på. Du får oppleve ting man ofte må være lokalkjent for å finne frem til. Dessuten treffer du mange hyggelige mennesker på en gruppereise, og det passer like godt for enslige som de som reiser sammen med noen.

Reiseforslag

Le Taha'a Island Resort & Spa.
Foto: David Kirkland

Vi har satt sammen mange spennende reiseforslag til destinasjonene våre i Stillehavet. Vi skreddersyr alle reiser slik at du får en unik reiserute som oppfyller dine ønsker.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30