Våre reisemål

Foto: Stuart Johnson

Fiji

Fiji.
Foto: Ryan Fowler Photography – stock.adobe.com

Fiji er et sant tropeparadis. Her lener palmene seg dovent ut over hvite strender mens en skyfri himmel speiler seg i det azurblå havet. Under vann venter eksotiske fisker og fargerike koraller.

Les mer om reisemålene på Fiji:

Tahiti (Fransk Polynesia)

Maitai Rangiroa.
Foto: Tim McKenna

Tahiti er for mange den ultimate drømmedestinasjonen, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, vakre korallrev, kritthvite strender og en eksotisk lokalbefolkning.

Les mer om reisemålene på Tahiti:

Cookøyene

Muri Lagoon, Rarotonga.
Foto: emperorcosar – stock.adobe.com

På Cookøyene kan du oppleve en liten bit av paradis. Med krystallklare laguner, hvite sandstrender, et varmt klima og en genuint hyggelig lokalbefolkning, er det ikke rart Cookøyene for mange er selve symbolet på de vakre stillehavsøyene.

Les mer om reisemålene på Cookøyene:

Tonga

Solnedgang på Tonga.
Foto: Tonga Tourism

Vil du bevege deg bort fra turiststrømmen og oppleve en autentisk stillehavsøy? Da er Tonga det perfekte reisemålet. Her kommer du tett på den polynesiske kulturen, samtidig som du kan nyte herlige strender og avslappende resorter.

Les mer om reisemålene på Tonga:

Samoa

Outrigger kano, Samoa.
Foto: Samoa Tourism Authority

På naturskjønne Samoa finner du kanskje det mest vennligsinnede folket i hele Stillehavet, og her er det nok av hvite strender, krystallklart vann og glimrende forhold for svømming og snorkling til å kunne utforske i ukevis.

Les mer om reisemålene på Samoa:

Ny-Caledonia

Ny-Caledonia.
Foto: M. Dosdane / NCT

Ny-Caledonia er et tropisk og fargerikt paradis, med verdens største lagune og verdens nest største barriererev. Lagunen fikk plass på UNESCOs verdensarvliste i 2008, og har de mest utrolige fargenyanser i blått, grønt og turkis.

Les mer om reisemålene i Ny-Caledonia:

Vanuatu

Vanuatu, Erakor Island.
Foto: Martin Valigursky – stock.adobe.com

Rett vest for Fiji ligger den eksotiske øygruppen Vanuatu, som består av 13 store bebodde øyer og rundt 70 mindre. Øyene er vulkanske med høye fjell, mye skog og tett vegetasjon med høye trær, bregner, lianer og orkideer.

Les mer om reisemålene på Vanuatu:

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30