23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Våre reisemål

Våre reisemål

Fiji

Reis til fantastiske Fiji.

Fiji er et sant tropeparadis. Her lener palmene seg dovent ut over hvite strender mens en skyfri himmel speiler seg i det azurblå havet. Under vann venter eksotiske fisker og fargerike koraller.

Tahiti

The Brando er et tilgjengelig og eksklusivt feriested i Stillehavet.

Tahiti er for mange den ultimate drømmedestinasjonen, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, vakre korallrev, kritthvite strender og en eksotisk lokalbefolkning.

Cookøyene

Little Polynesian Resort.

På Cookøyene kan du oppleve en liten bit av paradis. Med krystallklare laguner, hvite sandstrender, et varmt klima og en genuint hyggelig lokalbefolkning, er det ikke rart Cookøyene for mange er selve symbolet på de vakre stillehavsøyene.

Tonga

Solnedgang på Tonga.

Vil du bevege deg bort fra turiststrømmen og oppleve en autentisk stillehavsøy? Da er Tonga det perfekte reisemålet. Her kommer du tett på den polynesiske kulturen, samtidig som du kan nyte herlige strender og avslappende resorter.

Samoa

Samoa

På naturskjønne Samoa finner du kanskje det mest vennligsinnede folket i hele Stillehavet, og her er det nok av hvite strender, krystallklart vann og glimrende forhold for svømming og snorkling til å kunne utforske i ukevis.

Ny-Caledonia

Ny-Caledonia.

Ny-Caledonia er et tropisk og fargerikt paradis, med verdens største lagune og verdens nest største barriererev. Lagunen fikk plass på UNESCOs verdensarvliste i 2008, og har de mest utrolige fargenyanser i blått, grønt og turkis.

Vanuatu

Vannhull på Vanuatu.

Rett vest for Fiji ligger den eksotiske øygruppen Vanuatu, som består av 13 store bebodde øyer og rundt 70 mindre. Øyene er vulkanske med høye fjell, mye skog og tett vegetasjon med høye trær, bregner, lianer og orkideer.

Start planleggingen av drømmereisen