23 31 77 01 post@fijireiser.no

Våre reisemål

Det er millioner av store og små øyer i Stillehavet, som på et kart nærmest er usynlige i det enorme havet.

Ser man etter litt nærmere vil man oppdage en skjønnhet man ikke finner andre steder i verden. Her er blått hav, kritthvite sandstrender og imøtekommende og hyggelige mennesker så langt øyet kan se.

Tahiti

Tahiti er for mange den ultimate drømmedestinasjonen, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, vakre korallrev, kritthvite strender og en eksotisk lokalbefolkning.

Reisemål på Tahiti:

Fiji

Fiji er et sant tropeparadis. Her lener palmene seg dovent ut over hvite strender mens en skyfri himmel speiler seg i det azurblå havet. Under vann venter eksotiske fisker og fargerike koraller.

Reisemål på Fiji:

Cookøyene

På Cookøyene kan du oppleve en liten bit av paradis. Med krystallklare laguner, hvite sandstrender, et varmt klima og en genuint hyggelig lokalbefolkning, er det ikke rart Cookøyene for mange er selve symbolet på de vakre stillehavsøyene.

Reisemål på Cookøyene:

Samoa

På naturskjønne Samoa finner du kanskje det mest vennligsinnede folket i hele Stillehavet, og her er det nok av hvite strender, krystallklart vann og glimrende forhold for svømming og snorkling til å kunne utforske i ukevis.

Reisemål på Samoa:

Tonga

Vil du bevege deg bort fra turiststrømmen og oppleve en autentisk stillehavsøy? Da er Tonga det perfekte reisemålet. Her kommer du tett på den polynesiske kulturen, samtidig som du kan nyte herlige strender og avslappende resorter.

Reisemål på Tonga:

Vanuatu

Rett vest for Fiji ligger den eksotiske øygruppen Vanuatu, som består av 13 store bebodde øyer og rundt 70 mindre. Øyene er vulkanske med høye fjell, mye skog og tett vegetasjon med høye trær, bregner, lianer og orkideer.

Reisemål på Vanuatu:

Ny-Caledonia

Ny-Caledonia er et tropisk og fargerikt paradis, med verdens største lagune og verdens nest største barriererev. Lagunen fikk plass på UNESCOs verdensarvliste i 2008, og har de mest utrolige fargenyanser i blått, grønt og turkis.

Reisemål i Ny-Caledonia: