23 31 77 01 post@fijireiser.no

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Reisen starter i Oslo, og dere flyr via Los Angeles til Papeete. Dere ankommer om morgenen og sjekker inn på hotell Manava Suites Resort, et 3-stjerners resort på den nordvestlige delen av øyen i kort avstand til Papeete sentrum. Her bor dere 3 netter i et garden studio rom, og frokost er inkludert.

Tahiti Nui er hovedøyen i Tahiti og her ligger hovedstaden Papeete idyllisk til. Byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden mot nord og vest. Under oppholdet på Tahiti Nui har vi inkludert en halvdagsutflukt der dere får oppleve øyens severdigheter.

Hotel Manava Suites Resort på Tahiti. Foto: Tim McKenna

Hotel Manava Suites Resort på Tahiti. Foto: Tim McKenna

Hotel Moorea Pearl Resort & Spa

Hotel Moorea Pearl Resort & Spa

Etter oppholdet på Tahiti Nui går turen videre med innenriksfly til Moorea. Moorea er en usedvanlig naturskjønn øy med høye fjell, frodige ananasplantasjer, små landsbyer og vakre strender. Her bor dere 4 netter på Hotel Moorea Pearl Resort & Spa i en garden bungalow, og amerikansk frokost er inkludert. Dette 4-stjernes resortet er perfekt beliggende ved en lang hvit sandstrand med kort avstand til både havnen og flyplassen. Resortet har et omfattende underholdnings- og kultur program.

Også på Moorea har vi inkludert en halvdagstur, der dere blant annet får oppleve et vulkankrater, besøke plantasjer og en landbruksskole som produserer vanilje i stor skala. Turen avsluttes med den vakre utsikten ved Cook og Opunohu Bays.

Turen avsluttes på Bora Bora, som dere ankommer med fly fra Moorea. Bora Bora er et tropisk paradis med grønne palmer, kritthvite strender og turkisblått hav. Her bor dere 5 netter i en lagoon view bungalow på Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa. Amerikansk frokost er inkludert. Nyt livet og den polynesiske gjestfriheten på dette 4-stjerners resortet, beliggende på den lille øya Motu Tevairoa. Dette er et førsteklasses tropisk paradis, kun 15 minutter med båt fra Vaitape, som er den største byen på Bora Bora.

På heldagsturen Shark & Ray Lagoon Safari får dere muligheten til å mate haier og svømme blant fargerike tropiske fisk på korallrevet.

Dere flyr tilbake til Tahiti Nui, og videre via Los Angeles tilbake til Oslo.

Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Kart

Tahiti

Moorea

Bora Bora

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 47.900

Standard:

Prisen inkluderer
 • Flyreise t/r på økonomiklasse med Air Tahiti Nui
 • Flyskatter og avgifter
 • Transfer på Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora
 • Innenriksfly mellom øyene
 • 3 netter i Garden Studio på Hotel Manava Suite Resort, inkl. kontinental frokost
 • Heldagsutflukt på Tahiti Nui (Inner Island 4WD Safari)
 • 4 netter i Garden Bungalow på Hotel Moorea Pearl Resort & Spa, inkl. amerikansk frokost
 • Halvdagsutflukt på Moorea (Aito 4 WD Safari tour)
 • 5 netter i Lagoon View Bungalow på Hotel Bora Bora Pearl Resort & Spa, inkl. amerikansk frokost
 • Heldagsutflukt på Bora Bora (Shark & Ray Lagoon Safari)
Prisen inkluderer ikke
 • City tax på EUR1,26 per person per natt. City tax betales lokalt til hotellet ved utsjekk.

Reisen kan justeres og utvides, og det er mulig å legge inn en forlenget stopp i Los Angeles.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Tahiti

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora - hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.