23 31 77 01 post@fijireiser.no

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Reisen starter i Oslo, hvor dere flyr via London og Los Angeles til Papeete.

Tahiti Nui er hovedøya i Fransk Polynesia, og her ligger hovedstaden Papeete idyllisk plassert ved den vakre havnen og med høye fjell i bakgrunnen. Dere tilbringer to netter her og vi kan inkludere en heldagstur hvor dere opplever øyens severdigheter om ønskelig (ekstra kostnad).

Besøk markedet i Papeete. Foto. Ty Sawyer

Besøk markedet i Papeete. Foto. Ty Sawyer

Rangiroa har en uimotståelig lagune.

Rangiroa har en uimotståelig lagune.

En times flytur fra Tahiti ligger Rangiroa, og her finner du alt det du kan tenke deg for en drømmeferie i Stillehavet. Øya er berømt for sin naturlige skjønnhet og kan vise til krystallklart vann og uimotståelige laguner med ulik farge på vannet. Dere tilbringer 3 netter på Rangiroa.

På Rangiroa er en Blue Lagoon Tour inkludert. Det er den store lagunen som er hovedattraksjonen på Rangiroa, og selv om livet ved resortets strand kan være idyllisk nok er ikke en tur hit fullkommen uten å ha vært med på en båttur ut i lagunen. Det er en opplevelse å komme tett på dyrelivet både over og under vann.

Fra Rangiroa fortsetter dere med fly til Tikehau, som er en atoll i øygruppen Tuamotu. Øyen kalles også ”The Pink Sand Island” fordi den har så mange flotte strender. Tikehau kan best beskrives som et idyllisk postkort, og regnes ikke uten grunn som en av de vakreste atollene i hele Polynesia. En rekke små øyer omkranser den 26 kilometer brede lagunen. De flotte omgivelsene overgås bare av et utrolig og overdådig liv under vann, hvor det kryr av fisker i alle farger og fasonger. Besøkende bruker tiden på å utforske den vakre lagunen, oppleve fuglelivet på øyene og den lille landsbyen Tuherahera.

Tikehau beskrives som et idyllisk postkort.

Tikehau beskrives som et idyllisk postkort.

Bora Bora.

Bora Bora.

Reisen avsluttes på fantastiske Bora Bora, der dere tilbringer de 4 siste nettene. Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Dette er Stillehavet slik du har drømt at det skal være, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann i vakre laguner. Den store lagunen er hovedattraksjonen og her kan man delta i aktiviteter som snorkling, dykking, båter med glasssbunn og mating av (helt ufarlige) haier.

Dere reiser tilbake til Tahiti Nui med innenriksfly, og herifra via Los Angeles tilbake til Oslo.

Kart

Tahiti

Rangiroa

Tikehau

Bora Bora

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 45.900

Standard:

Turkode: 54254

Prisen inkluderer
  • Flyreise t/r på økonomiklasse
  • Flyskatter og avgifter
  • Fly mellom øyene
  • 2 netter på Tahiti inkl. frokost
  • 3 netter på Rangiroa inkl. frokost
  • 3 netter på Tikehau inkl. frokost
  • 4 netter på Bora Bora inkl. frokost
  • Blue Lagoon Tour, Rangiroa
  • Transport til og fra hoteller
Prisen inkluderer ikke
  • City tax på EUR1,26 per person per natt. City tax betales lokalt til hotellet ved utsjekk.

Reisen kan justeres og utvides, og det er mulig å legge inn en forlenget stopp i Los Angeles.

Fijireiser anbefaler

Shark & Ray Feeding Bora Bora

I en utrigger kano settes kursen ut i den store, blå lagunen. Guiden og de som vil hopper i vannet for å tiltrekke haier og rokker med mat! Turen avsluttes med å svømme rundt blant de tropiske og fargerike fiskene på korallrevet.

Svøm med hai og rokker på Bora Bora.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Tahiti

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – for både førstegangsreisende og de som har vært der før.