23 31 77 01 post@fijireiser.no

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å ha tilknyttning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London fly dere via Hong Kong til Nadi hvor dere blir hentet på flyplassen for en kort transfer til Hotel Novotel Fiji som ligger et par minutter unna flyplassen.

Hotel Novotel Fiji, som har 127 rom, er en 4 stjerners resort hvor man har klart å skape en fin balanse mellom det moderne og det tradisjonelle Fiji. Hotellet har en avslappende atmosfære med hyggelig personale. Her bor dere en natt i et Guest Room.

Dere tar ferje ut til øyene på Fiji. Foto: Chris McLennan

Dere tar ferje ut til øyene på Fiji. Foto: Chris McLennan

Nyt late dager på Viwa Island.

Nyt late dager på Viwa Island.

Neste morgen går dere ombord på transferbåten som tar dere til Viwa Island Resort. Båtturen til Viwa Island tar ca 2,5 timer. Viwa Island Resort er en boutique resort på en egen liten øy og hvor man kun tar imot voksne gjester. Resorten er designet for å smelte inn i de vakre omgivelsene og man kombinerer moderne komfort med tradisjonell Fijiansk inntrykk. Resorten består av 11 bures, alle plassert i vannkanten.

Øya omringes av et fargerikt korallrev så det er et fantastisk sted for dykking, fiske, snorkling og andre vannsporter. Strendene er hvite og vakre med et klart hav.

Etter fem netter i en Beachfront Deluxe på Viwa Island fortsetter dere med båt til Navutu Stars Resort. Navutu Stars Resort er en luksuriøs resort på øya Yaqeta med bare ni bures som alle ligger på stranden. Dette er en liten og intim resort. Her kan man virkelig nyte atmosfæren i vakre omgivelser. Resorten tar ikke imot barn under 12 år.

Dere tar båten tilbake til hovedøya etter seks netter i en Garden Bure på Navutu Stars Resort . Reisen tar ca 4 timer. Dere bor en natt på Hotel Novotel Fiji før dere starter hjemreisen til Oslo via Hong Kong og London.

Navutu Stars Resort.

Navutu Stars Resort.

Kart

Nadi

Viwa Island

Navutu Stars Resort

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 36.900

Standard:

Turkode: 43728

Prisen inkluderer
  • Fly t/r Fiji med Cathay Pacific og Fiji Airways.
  • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
  • 5 netter i Beachfront Deluxe på Viwa Island Resort, inkl. helpensjon.
  • 6 netter i Garden Bure på Navutu Stars Resort, inkl. helpensjon.
  • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
  • All transfer på Fiji.

Reisen kan utvides.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Fiji

Australia, Fiji og Hong Kong

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon, med besøk i Melbourne og Sydney i Australia, avslappende dager på Fiji og storbyliv i Hong Kong.

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji, med vakre sandstrender, turkisblå laguner og en svært imøtekommende befolkning.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.