23 31 77 01 post@fijireiser.no

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji. Mamanucas er en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu.

Reisen starter i Oslo, men det er også mulig å tilknytte andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Hong Kong til Nadi hvor dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Sofitel Fiji Resort & Spa, der dere tilbringer den første natten. Dagen etter blir dere kjørt til havnen i Denerau for båtreisen til Tokoriki Island Resort i øygruppen Mamanucas (ca. 1,5 time).

Sofitel Fiji Resort & Spa. Foto: Fabrice Rambert

Sofitel Fiji Resort & Spa. Foto: Fabrice Rambert

Tokoriki Island Resort. Foto: Madelaine Mary

Tokoriki Island Resort. Foto: Madelaine Mary

Tokoriki Island er veldig populært blant par som ønsker å skjemme bort seg selv. Her kan man snorkle på korallrevet utenfor stranden eller dykke med det profesjonelle PADI teamet. Opplev fijiansk kultur ved å besøke den lokale byen, koble av med en herlig spabehandling, nyt en piknik på en egen privat øy eller nyt solen ved bassenget. Resorten har et omfattende aktivitetstilbud.

Etter fem netter i en Beachfront Bure på Tokoriki Island Resort, fortsetter dere med båt til Matamanoa Island Resort.

Matamanoa er en idyllisk liten øy i Mamanuca øygruppen som ligger rundt 30 km vest for Nadi. På denne ellers øde øyen ligger Matamanoa Island Resort, en liten sjarmerende og intim resort i vakre omgivelser. Søker du stillhet og ro i en uformell atmosfære er denne resorten perfekt. Øyen er stort sett urørt og dekket av tett vegetasjon og palmer, en slående kontrast til den kritthvite stranden og det fargerike korallrevet utenfor.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud og instruktørene er tilgjengelige ved behov for assistanse. De fleste aktivitetene er naturlig knyttet til vannet, som snorkling, dykking, dyphavsfiske og båtturer.
Dere tar båten tilbake til hovedøya etter fem netter i en Beachfront Bure på Matamanoa Island Resort.

Båtereisen tar ca 1,5 timer. Dere bor en natt på Sofitel Fiji Resort & Spa, før dere begynner hjemreisen til Oslo via Hong Kong og London.

Matamanoa Island Resort. Foto: Chris McLennan

Matamanoa Island Resort. Foto: Chris McLennan

Kart

Sofitel Fiji Resort & Spa

Tokoriki Island Resort

Matamanoa Island Resort

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 48.000

Standard:

Turkode: 54247

Prisen inkluderer
  • Fly t/r Oslo-Fiji på økonomiklasse
  • Ferge mellom øyene
  • 2 netter på Sofitel Fiji Resort & Spa, Denarau Island
  • 5 netter på Tokoriki Island Resort
  • 5 netter på Matamanoa Island Resort inkl. frokost
  • Transport fra og til flyplass

Reisen kan utvides. Stopp kan gjøres i Østen, Australia og/eller i New Zealand mot tillegg.

Fijireiser anbefaler

Melbourne

Kombiner Fiji med noen netter i Melbourne. Melbourne er byen som vet hvordan man skal nyte livet. Alt finnes tilgjengelig i byen som har en spektakulær blanding av ny og gammel arkitektur, elegante gater og overdådige parker og hager.

Kombiner Fiji med et stopp i Melbourne.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Fiji

Australia, Fiji og Hong Kong

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon, med besøk i Melbourne og Sydney i Australia, avslappende dager på Fiji og storbyliv i Hong Kong.

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji, med vakre sandstrender, turkisblå laguner og en svært imøtekommende befolkning.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.