23 31 77 01 post@fijireiser.no

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji. De flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.

Reisen starter i Oslo, men det er også mulig å starte fra andre steder i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via London og Hong Kong til Nadi, der blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Tanoa International hotell, der dere kan hvile ut etter flyreisen. Dagen etter blir dere kjørt til Denarau Island, som ligger like utenfor Nadi. Derfra venter en to og en halv times båttur til Octopus Resort i øygruppen Yasawa, en fin resort i utrolig omgivelser i en vakker bukt. Yasawa-øyene er kjent for sine fine sandstrender og vakre laguner. Alle måltider er inkludert i prisen.

Octopus Island Resort.

Octopus Island Resort.

Forsøk deg på fisking eller andre aktiviteter i vannet på Nanuya.

Forsøk deg på fisking eller andre aktiviteter i vannet på Nanuya.

Etter 5 netter på Octopus Resort er det på tide å reise videre. Neste stopp blir på Nanuya Island Resort to og en halv time unna med båt. Denne idylliske resorten ligger omringet av palmer, hvite sandstrender og et azurblått hav på nordspissen av Nanuya Lai Lai Island. Nanuya Island Resort har kun 12 bures som ligger spredt på et stort område. Her er man sikret et rolig og avslappende opphold.

Etter 5 netter i en Traditional Bure på Nanuya Island Resort går turen tilbake til Denerau. Reisen tar 5 timer. Dere bor en natt på Tanoa International i nærheten av Nadi Flyplass før dere begynner reisen hjemover. Om ønskelig går det an å legge til en natt eller to i Hong Kong på vei hjem, slik at dere kan oppleve denne spennende byen før reisen fortsetter via London og tilbake til Oslo.

Nanuya by night.

Nanuya by night.

Kart

Nadi

Octopus Resort

Nanuya Island Resort

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 35.000

Standard:

Turkode: 54246

Prisen inkluderer
  • Flyreise t/r Oslo-Fiji på økonomiklasse
  • Flyavgifter og drivstofftillegg
  • Ferge mellom øyene
  • 2 netter på Tanoa International Hotel, Nadi inkl. frokost
  • 5 netter på Octopus Resort inkl. helpensjon
  • 5 netter på Nanuya Island Resort inkl. frokost
  • Transport fra og til flyplass

Reisen kan utvides. Stopp kan gjøres i Østen, Australia og/eller i New Zealand mot tillegg.

Fijireiser anbefaler

Besøk en lokal landsby på Fiji

Opplev hvordan de lokale fijianerne lever. Besøk en lokal kirke og skole, og få et innblikk i hverdagen deres. Høydepunktet er en tradisjonell kavaseremoni med landsbyhøvdingen.

Besøk en lokal landsby og delta på en kava-seremoni. Foto: Chris McLennan

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Fiji

Australia, Fiji og Hong Kong

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon, med besøk i Melbourne og Sydney i Australia, avslappende dager på Fiji og storbyliv i Hong Kong.

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.