23 31 77 01 post@fijireiser.no

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

I tillegg til de mest besøkte øyene Rarotonga og Aitutaki, inneholder dette reiseforslaget noen dager på Atiu – en liten men svært vakker øy som kanskje er Cookøyenes best bevarte hemmelighet.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale.

Fra London flyr dere via Los Angeles til Rarotonga, hvor dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Muri Beachcomber. Dette er et familiedrevet resort ved den idylliske Muri lagunen, og her skal dere bo 5 netter i en seaview unit. Dette er et relativt lite resort med bare 22 enheter, noen med utsikt mot lagunen, noen midt i den tropiske hagen med små elver og noen større villaer. Alle enhetene har separate soverom. Resortets største attraksjon er beliggenheten og den enkle tilgangen til en av de flotteste lagunene i Stillehavet. Inkludert i prisen er en halvdags safari, en fin tur for å få oversikt over Rarotonga hvor dere får oppleve øya på sitt beste.

De første dagene tilbringes ved Muri-lagunen på Rarotonga. Foto: Craig Owen

De første dagene tilbringes ved Muri-lagunen på Rarotonga. Foto: Craig Owen

Snorkle i den turkisblå lagunen på Aitutaki.

Snorkle i den turkisblå lagunen på Aitutaki.

Etter oppholdet på Rarotonga går turen videre med fly til Aitutaki. Her hentes dere på flyplassen og kjøres til Aitutaki Village, et lite resort med bare 12 bungalows i tradisjonell polynesisk stil og med en utrolig utsikt til de små øyene i Aitutakis store lagune. Aitutaki kalles ofte den vakreste øya i Stillehavet, og dere skal bo her i 4 netter. Vi anbefaler en båttur ut i den store lagunen.

Fra Aitutaki går turen til Atiu, kanskje Cookøyenes best bevarte hemmelighet. Den er en liten, men svært vakker øy nordøst for Rarotonga. For dem som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet er Atiu et godt alternativ. Her er det i gjennomsnitt bare 12 turister til enhver tid, slik at man får rikelig anledning til å oppleve en øy som er lite berørt av turismen. Atiu Villas er et lite resort med bare 6 bungalower og dere skal bo her i 3 netter.

Dere returnerer så til Rarotonga for hjemreisen. Dere flyr fra Cookøyene til Norge. Det er mulig med stopp i Los Angeles, eller hva med å gjøre det til en Jorden Rundt reise med stopp i Auckland og Hong Kong.

Atiu Villas.

Atiu Villas.

Kart

Rarotonga

Aitutaki

Atiu

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 35.000

Standard:

Prisen inkluderer
  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 5 netter i Seaview Unit på Muri Beachcomber på Rarotonga
  • Halvdagstur på Rarotonga (Raro Safari 4wd Inlandtour)
  • 4 netter i Garden Bungalow på Aitutaki Village på Aitutaki
  • 3 netter i Standard Unit på Atiu Villas på Atiu
  • Dagromhotel ved flyplassen hjemreisedagen
  • Transfer til/fra flyplassene

Reisen kan utvides. Mulighet for stopp i Los Angeles, på New Zealand og/eller i Hong Kong mot tillegg i prisen.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Cookøyene

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Idylliske Cookøyene

Dette prisvennlige reiseforslaget inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøyene på Cookøyene.

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Luksuriøse Cookøyene

I dette reiseforslag har vi inkludert to av de beste resortene på Cookøyene. Oppholdet fordeles mellom øyene Rarotonga og Aitutaki.