23 31 77 01 post@fijireiser.no

Luksuriøse Cookøyene

I dette reiseforslag har vi inkludert to av de beste resortene på Cookøyene. Pacific Resort Aitutaki er regnet som det mest luksuriøse resortet, idyllisk plassert på det som kalles den vakreste øya i Stillehavet.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Los Angeles til Rarotonga, hvor dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Crown Beach Resort & Spa. Dette er et luksuriøst resort ved en vakker kritthvit strand, og her skal dere bo 7 netter. Frokost er inkludert. I løpet av oppholdet på Rarotonga er øyas beste kveldsshow med middag inkludert.

Crown Beach Resort & Spa.

Crown Beach Resort & Spa.

Pacific Resort Aitutaki.

Pacific Resort Aitutaki.

Etter oppholdet på Crown Beach Resort & Spa, blir dere kjørt til flyplassen for en 50 minutters flytur til Aitutaki. Her blir dere hentet på flyplassen og kjørt til Pacific Resort Aitutaki. Pacific Resort Aitutaki regnes som det mest luksuriøse resortet på Cookøyene, og består av 27 ulike bungalower, alle med utsikt og lett tilgang til stranden. Frokost er inkludert.

Inkludert i pakken er en båttur rundt i den store og vakre lagunen på Aitutaki, noe som er en opplevelse for livet. Et besøk til vakre One Foot Island er også inkludert. Det er mye å gjøre på Aitutaki, men husk at kanskje det aller viktigste er å slappe av og nye livet. Dette er din drømmeferie, og du skal gjøre akkurat det du vil – når du vil.

Etter oppholdet på Aitutaki returnerer dere til Rarotonga for hjemreisen. Det er mulig med stopp i Los Angeles, eller hva med å gjøre det til en Jorden Rundt-reise med stopp i Auckland og Tokyo.

Kart

Aitutaki

Rarotonga

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 59.000

Tillegg per person for Business Class: fra kr 27.000

Standard:

Turkode: 54259

Prisen inkluderer
  • Flyreise t/r på økonomiklasse
  • Flyskatter og avgifter
  • Innenriksfly mellom øyene
  • 7 netter på Crown Beach Resort, inkl. frokost
  • Te Vara Nui Island Night Show
  • 5 netter på Pacific Resort Aitutaki, inkl. frokost
  • Aitutaki Lagoon Cruise
  • Transport til og fra hoteller

Reisen kan utvides.

Fijireiser anbefaler

Sydney

Kombiner Cookøyene med noen netter i Sydney. Sydneys tilbakelente livsstil og byens tiltrekkende utseende gjør den til en av verdens beste byer å besøke. En forestilling i operahuset er en helt spesiell opplevelse vi absolutt anbefaler.

Sydney. Foto: Ethan Rohloff

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Cookøyene

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Idylliske Cookøyene

Dette prisvennlige reiseforslaget inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøyene på Cookøyene.

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Besøk Rarotonga og Aitutaki, samt noen dager på Atiu – en liten men svært vakker øy som kanskje er Cookøyenes best bevarte hemmelighet.