23 31 77 01 post@fijireiser.no

Idylliske Cookøyene

Dette prisvennlige reiseforslaget inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøyene på Cookøyene. Med hav på alle kanter og milelange strender, er badeliv og snorkling populære aktiviteter.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Los Angeles til Rarotonga, hvor dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Muri Beachcomber. Dette er et koselig resort idyllisk plassert ved stranden, deres egen bit av paradis.

Inkludert i prisen er et spektakulært kveldsshow med middag, der dere får oppleve Rarotonga’s ledende kulturelle attraksjon. Etter oppholdet på Muri Beachcomber blir dere kjørt til flyplassen for en 50 minutters flytur til Aitutaki med Air Rarotonga.

Muri Beach.

Muri Beach.

Lagunen på Aitutaki er noe helt for seg selv.

Lagunen på Aitutaki er noe helt for seg selv.

Dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Aitutaki Village, et flott resort som vender innover mot den utrolige lagunen på Aitutaki. Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet, og inkludert i denne pakken er en cruise i lagunen, der man blant annet får sjansen til å snorkle.

Etter oppholdet på Aitutaki returnerer dere til Rarotonga for hjemreisen. Dere flyr fra Cookøyene tilbake til Norge. Det er mulig med stopp i Los Angeles, eller hva med å gjøre det til en Jorden Rundt reise med stopp i Auckland og Tokyo.

Kart

Rarotonga

Aitutaki

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 34.500

Standard:

Turkode: 54258

Prisen inkluderer
  • Flyreise t/r på økonomiklasse
  • Flyskatter og avgifter
  • Innenriksfly mellom øyene
  • 7 netter på Muri Beachcomber, inkl. frokost
  • Te Vara Nui Island Night Show
  • 5 netter på Aitutaki Village, inkl. frokost
  • Aitutaki Lagoon Cruise
  • Transport til og fra hoteller

Reisen kan utvides.

Fijireiser anbefaler

Cross Island Trek

Bli med på en 4-timers vandretur gjennom Rarotongas indre, og lær om hvordan innbyggerne utnyttet plantene til medisin og mat. Opplev gamle seremonielle plasser og hør historier om polynesiske legender. Dette er turen for de som søker mer enn bare sol og badeliv.

Pa kjenner Rarotonga bedre enn noen andre. Foto: Jeff Vinicombe

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Flere reiseforslag til Cookøyene

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Luksuriøse Cookøyene

I dette reiseforslag har vi inkludert to av de beste resortene på Cookøyene. Oppholdet fordeles mellom øyene Rarotonga og Aitutaki.

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Besøk Rarotonga og Aitutaki, samt noen dager på Atiu – en liten men svært vakker øy som kanskje er Cookøyenes best bevarte hemmelighet.