Om Fijireiser

Foto: Intercontinental Le Moana Beach Resort

Om Fijireiser

Fijireiser er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på Stillehavsøyene.

Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært der flere ganger før. Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Vårt mål er å tilby produkter og opplevelser som passer alles ønsker og økonomi. Mange har klare budsjetter og ønsker at vi skal finne turer og overnattingssteder til en fornuftig pris, mens andre har ønsker om spesielle opplevelser selv om disse kanskje koster litt mer. På hjemmesidene våre viser vi et bredt utvalg av hoteller, utflukter og cruise.

Vår styrke er personlig service og oppfølging. Fijireiser samarbeider med alle de beste flyselskapene, og våre priser skal alltid være konkurransedyktige – både når det gjelder opplevelser og selve reisen. Som spesialbyrå til Stillehavet oppnår vi gode betingelser, noe vi ønsker skal komme våre kunder til gode.

Fijireiser er et brand under Australiareiser AS.

Hvorfor velge Fijireiser?

Fagkunnskap om Stillehavsøyene

Alle våre ansatte har reist mye i Stillehavet, og ekspertisen vår finner du ikke hos noen andre. Vi gir deg svar på alt du lurer på, som hvordan været er, hvilke hotell som passer ditt budsjett og mulige reiseruter.

Vi er til å stole på

Vi har ingen interesse av å selge deg noe vi ikke tror du blir fornøyd med, og vi står for kvaliteten på det vi selger. I motsetning til et anonymt nettsted, er vi mennesker du kan snakke med – både før, under og etter reisen.

Trygghet

Bestiller du reisen din gjennom oss, er du beskyttet av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Det betyr blant annet at dersom et fly blir forsinket, hvis det blir uvær, streik eller kanselleringer, så hjelper vi deg. Gjennom Reisegarantifondet er du også dekket dersom et hotell eller flyselskap går konkurs.

Vi gjør reisen rimeligere og smidigere

Etter mange år i bransjen, har vi gode prisavtaler med våre samarbeidspartnere, noe som kommer deg til gode når vi hjelper deg med reiseruten. Vi har også mulighet til å bestille internasjonale og innenlands flybilletter samtidig, noe som gir en gunstigere totalpris.

Du sparer tid

Det er mange forberedelser før du legger ut på en stor reise. Visum, internasjonalt førerkort, transittider, og hvordan kommer du deg egentlig fra flyplassen til hotellet? Vi hjelper deg med alle forberedelser, sånn at du kan bruke tiden din på andre ting, som å glede deg til reisen til Stillehavet!

Personlig service

Hos oss får du en egen kontaktperson, som du forholder deg til i hele planleggingsfasen, samt under og etter reisen. Når din kontaktperson ikke er tilstede, tar en av våre andre hyggelige reisespesialister over.

Se også våre andre brands

Fijireiser er en del av Australiareisergruppen. Våre andre brands er:

Australiareiser logo

Australiareiser

Australiareiser er Norges største spesialist på reiser til Australia og New Zealand. Dette er vår originale merkevare, som ble startet opp i 2005.

Private Travel Lab logo

Private Travel Lab

Private Travel Lab skreddersyr reiser og opplevelser til hele verden, basert på dine interesser, din smak og ditt budsjett.

Grupperundreiser logo

Grupperundreiser

Grupperundreiser spesialiserer seg på gruppereiser med norsk og skandinavisk reiseleder til eksotiske destinasjoner i hele verden.

Workations logo

Workations

Workations er Norges eneste spesialist på workations – reiser der du kombinerer jobb og ferie.

Start planleggingen av drømmereisen