23 31 77 01 post@fijireiser.no

Loyalty Islands

 

Under en times flytur fra Nouméa ligger Loyalty Islands – de tre øyene Ouvea, Lifou og Mare samt flere mindre øyer. Disse koralløyene har en spesiell sjarm og er mer polynesiske enn resten av landet.

Her finner man flotte, hvite sandstrender og vann som innbyr til snorkling. Besøker man Ny-Caledonia må man nesten ta en tur hit, for selv om hovedøya har sin sjarm kan den ikke helt måles med naturen på disse øyene.

Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk. Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger. Dette er et lite paradis på jord!

Se flere bilder fra paradisøyene Loyalty Islands i filmen over.

Hvor ligger Loyalty Islands?

Ouvea

Lifou

Mare

Anbefalte resorter på Loyalty Islands

Drehu Village Hotel

På øyen Lifou, den største av Loyalty Islands-øyene i gåavstand til hovedbyen Wé i Chateaubriand bukten, ligger det hyggelige og ny-renoverte Drehu Village Hotel.

Hotel Paradis D’Ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea ligger på den lille paradisøya Oueva, som er den minste av Loyalty Island øyene. Hotellet lever i stor grad opp til navnet, for denne beliggenheten er virkelig som å være i et sant paradis.

Få et skreddersydd reisetilbud