23 31 77 01 post@fijireiser.no

Île Des Pins

 

Île des Pins er en liten øy som ligger sør for selve hovedøya, ca. 60 km sørøst for hovedstaden Nouméa. Dette er et svært vakkert og eksotisk område av øyriket, kjent for sine vakre strender, spektakulære natur og varierte liv under havoverflaten.

Kuto, Oro, Upi og Kanumera er navn på fire av øyas eksepsjonelle bukter, som alle har kritthvite strender og det klareste vannet du kan tenke deg. Ta også en tur til øyas høyeste punkt på 262 meter, som gir deg en fantastisk utsikt over Ile Des Pins.

Krystallklart vann og fargerike fisker under vann på Ile Des Pins. Foto: Ethnotrack / NCTPS

Krystallklart vann og fargerike fisker under vann på Ile Des Pins. Foto: Ethnotrack / NCTPS

Korallkysten har store områder med urørt regnskog. Foto: Kirkland

På grunn av sin fine beliggenhet og sitt spennende og varierte maritime liv, trekker mange dykkere ned hit for å utforske havets skatter. Det er også en rekke andre aktivitetstilbud på øya. Uansett hva du velger å gjøre, eller ikke gjøre, så kommer du neppe til å bli skuffet etter et besøk på Ile Des Pins.

Hvor ligger Île Des Pins?

Île Des Pins

Anbefalte resorter på Île Des Pins

Le Meridien Ile des Pins

Omgitt av palmer, kritthvite strender, krystallklart vann og ikke mins korallrevet New Caledonia Barrier Reef, som du finner på UNESCOs liste, har resortet en perfekt, idyllisk beliggenhet.

Oure Tera Beach Resort

På den vakre paradisøya Ile des Pines i Ny-Caledonia, finner vi Oure Tera Beach Resort perfekt beliggende ved Kanumera Bay, som er utnevnt til en av verdens 10 fineste strender.

Få et skreddersydd reisetilbud