Luksusreiser

Foto: Intercontinental Le Moana Beach Resort

Luksusreiser

Sammen med våre samarbeidspartnere i Australia, New Zealand og Fiji har vi utviklet en egen katalog som kun består av luksusprodukter.

Australiareiser og Fijireiser er Norges og Skandinavias ledende turoperatør og spesialist på reiser til Australia, New Zealand og Stillehavsøyene. Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området og de deler gjerne sin kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært på reisemålet flere ganger før.

Vi ønsker å gjøre reisen din til noe helt spesielt! Katalogen du finner nederst på siden inneholder noen av de mest eksklusive og unike opplevelsene som finnes i Australia, New Zealand og Fiji.

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa
Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Reisen til Australia, New Zealand og Fiji

Det er langt til Australia, New Zealand og Fiji og flyreisen er en viktig del av reisen. Vi har et godt og tett samarbeid med noen av verdens beste flyselskaper. Mange velger å reise på vanlig økonomiklasse men om du ønsker mer komfort er det mulig å reise på Premium Economy, Business Class eller First Class. Spør oss om råd og veiledning.

Reiseforslag

På side 2 og 3 har vi laget to flotte reiseforslag til Australia og New Zealand. Begge reiseforslagene kan utvides og forlenges. Priser varierer mye med sesong, så ta kontakt med våre reisekonsulenter for å få nøyaktig pris og tilgjengelighet i perioden du planlegger å reise. Ta også kontakt med oss hvis du har andre ønsker enn de som dekkes av reiseforslagene, vi skreddersyr reisen din nøyaktig slik du vil ha den.

De eksklusive opplevelsene.

De eksklusive opplevelsene

Sammen med våre samarbeidspartnere i Australia, New Zealand og Fiji har vi utviklet en egen katalog som kun består av luksusprodukter.

Eksklusive reiser til Stillehavet

Tahiti

14 dager

Fra 129 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 79 900,-

Fiji

15 dager

Fra 154 900,-

Kombinasjonsreise

21 dager

Fra 217 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Aitutaki.

Ekte, eksotisk luksusferie finner du ikke i charterkatalogene. Du finner den midt i Stillehavet, og den heter Cookøyene.