23 31 77 01 post@fijireiser.no

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. Fascinerende Tokyo, bobileventyr på New Zealand, den vakre storbyen Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til slutt filmbyen Los Angeles. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Reisen kan gjennomføres hele året, og man kan reise både øst- og vestover. I dette reiseforslaget reiser man østover.

Høydepunkter
 • Pulserende Tokyo
 • Kjenn på friheten i bobil på New Zealand
 • Sydney, regnet som en av verdens vakreste byer
 • Aitutaki-lagunen, Cook Islands
 • Stillehavskulturen på Cook Islands
 • Los Angeles, California
Oppfyll drømmen om å besøke en sydhavsøy. Foto: Sean Scott

Turen kombinerer Stillehav og storby. Foto: Three Loose Coconuts

Tokyo Imperial Palace.

Tokyo Imperial Palace.

Tokyo

Start turen med tre netter i byen som aldri sover – Tokyo. Akkurat det kan passe bra før man kommer inn i den lokale døgnrytmen. Studer den fascinerende kulturen og menneskene som bor der. Selvfølgelig må man prøve de lokale mattradisjonene, som for eksempel å spise sushi. Besøk Tsukiji, verdens største fiskemarked, det gamle buddhistiske tempelet i Asakusa, og ta turen opp i Tokyo Skytree eller Tokyo Tower for å se byen i fugleperspektiv. Vil man være i aktivitet er en guidet rundtur på sykkel er en annen fin måte å se byen på.

New Zealand

På New Zealand venter ti dager i bobil, slik at man har tid til å få med seg høydepunktene i dette spennende landet. Hent ut bobilen ved ankomst, og deretter ligger landeveien klar. Både Nord- og Sørøya har mange spennende steder og attraksjoner. Noen av høydepunktene er det termiske området rundt byen Rotorua, den ville naturen i Fiordland på Sørøya, prisbelønte vinområder, vakre nasjonalparker, vulkaner, varme kilder og isbreer som møter regnskogen. Høydepunktene står i kø hver dag!

Under oppholdet på New Zealand kan du blant annet besøke noen av landets prisbelønte vinområder.

Under oppholdet på New Zealand kan du blant annet besøke noen av landets prisbelønte vinområder.

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Sydney

Ingen jorden rundt-reise er komplett uten et besøk i storbyen Sydney. Det er først når man står ved Operahuset i Sydney at man forstår hvor langt man har reist hjemmefra. Sydney har en fantastisk beliggenhet ved en av de vakreste naturlige havnene i verden. Nyt den avslappende atmosfæren, ta en tur på en av de ikoniske strendene og besøk byens dyrepark for å se kenguru og koala. Her er det mye å fylle dagene med, og tre netter kommer til å være over før man vet ordet av det.

Cookøyene

Etter drøyt to og en halv uke på farten er det deilig å lande på en avslappende stillehavsøy – der man med god samvittighet kan ta livet helt med ro. Snorkle i det turkisblå vannet, spis fersk sjømat, slapp av på stranden – og les boken du ikke har rukket å starte på enda. Oppholdet fordeles mellom hovedøya Rarotonga og den fantastiske atollen Aitutaki. Dette er sannsynligvis et av de vakreste stedene du noen gang kommer til å besøke.

Aitutaki på Cookøyene. Foto: Sean Scott

Aitutaki på Cookøyene. Foto: Sean Scott

Downtown Los Angeles. Foto: Sean Pavone

Downtown Los Angeles. Foto: Sean Pavone

Los Angeles

Etter avslappende dager på Cook Islands passer det fint med litt sightseeing i denne store metropolen. Gå i fotsporene til de verdensberømte stjernene i Hollywood og Beverly Hills. Er man glad i shopping har man alle muligheter til å fylle opp kofferten før hjemreise. Se solnedgangen på Santa Monica Beach, og avslutt en minneverdig reise med en bedre middag på en av byens mange gode restauranter.

Etter oppholdet i Los Angeles flyr man tilbake til Norge, med utallige nye minner og opplevelser man vil huske livet ut.

Kart

Tokyo

Sydney

Cookøyene

New Zealand

Los Angeles

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 42.000

Standard:

Turkode: 50116

Prisen inkluderer
 • Fly Oslo – Tokyo – Auckland – Sydney – Rarotonga – L.A. – Oslo i økonomiklasse
 • Innenriks fly Cook Islands
 • 3 netter på hotell i Tokyo
 • 10 dagers bobilleie med full forsikring
 • 3 netter på hotell i Sydney
 • 4 netter på hotell på Rarotonga, Cook Islands
 • 3 netter på hotell på Aitutaki, Cook Islands
 • Transport på Cook Islands
 • 2 netter på hotell i Los Angeles
 • Visum Australia

Fijireiser anbefaler

Overnatt på en vingård i New Zealand.

Maui Winery Havens

Overnatt med bobil på en vingård på New Zealand. Oppholdet inkluderer en kurv med friske lokale råvarer samt en flaske vin. Vi kan blant annet anbefale vingården Mercury Bay Estate som ligger vakkert til på Coromandel-halvøya.

Pa kjenner Rarotonga bedre enn de fleste. Foto: Jeff Vinicombe

Pa’s Cross Island Trek

Bli med Pa på en 4 timers vandretur gjennom Rarotongas indre, og lær om hvordan innbyggerne utnyttet plantene til medisin og mat.

Dette er turen for de som søker mer enn bare sol og badeliv. Transfer til/fra hotell og en lett lunsj er inkludert.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud