Oppdag Fransk Polynesia med Air Tahiti Nui

.

Inspirasjon

Oppdag Fransk Polynesia med Air Tahiti Nui

Sist oppdatert:

For Fijireiser og Australiareiser er Air Tahiti Nui den foretrukne samarbeidspartneren på reiser til Stillehavsøyene.

Paradisøyene i Stillehavet er viden kjent for sin gjestfrie og vennlige lokalbefolkning. På øyene som utgjør Fransk Polynesia vil man merke at matkulturen har impulser fra både franske og polynesiske mattradisjoner, en “crossover” som har vist seg svært vellykket.

Tahiti er for mange den ultimate drømmedestinasjonen, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, vakre korallrev, kritthvite strender og en eksotisk lokalbefolkning. Hit reiser forelskede par og bryllupsreisende fra hele verden for å nyte sine romantiske hvetebrødsdager på de kritthvite og innbydende strendene. Har du lyst til å kombinere luksus med naturen og klimaet i Stillehavet, er Tahiti et sikkert valg.

Air Tahiti Nui har det siste året oppgradert flyparken sin til nye Dreamliner 787-9. Ombord vil passasjerene merke en rekke fordeler med å reise med nyeste generasjon fly, som også er vesentlig mer miljøvennlig enn forgjengerne. Luften i kabinen renses kontinuerlig for lukt og partikler, mens støyforurensningen er redusert med hele 60 prosent sammenlignet med forrige generasjon. Vinduene er de største som finnes på noe fly og de kan dimmes elektronisk.

På en 33 cm stor touch-skjerm kan man velge blant et stort utvalg filmer, serier og spill, inkludert et ekstra stort utvalg gode dokumentarfilmer om øyene sør i Stillehavet. Servicen gjenspeiler den polynesiske kulturen med sitt blide og imøtekommende vesen. Air Tahiti Nui er et all-inclusive flyselskap hvor du slipper å betale for mat og drikke underveis.

Her kan du lese mer om Tahiti og se våre reiseforslag.

Service á la Carte

Air Tahiti Nui

For et lite tillegg i prisen får du tilgang til business-lounger med et Lounge Pass, prioritet på innsjekking, ombordstigning og bagasje med Priority Pass, eller overrask din bedre halvdel med Delices & Champagne.

Economy Class

Air Tahiti Nui

I den romslige 3-3-3-kabinen er setene designet med tanke på langdistanseflyvninger, og seteryggen kan lenes 15 cm bakover for en behagelig hvilestilling. I tillegg får du teppe, pute og en mappe med nødvendige toalettsaker, ørepropper etc.

Premium Economy

Air Tahiti Nui

Med oppgradering til Premium Economy får du ekstra god plass, hele 96,5 cm mellom hver seterad og seteryggen kan lenes inntil 20 cm bakover. Du får et stort fleece-pledd, pute og toalettsaker.

Business Class

Air Tahiti Nui

Setene er plassert i en 2-2-2-formasjon med svært god plass for hver passasjer. Om du vil sove kan setet kan gjøres om til en seng på tilnærmet to meters lengde. Du vil også få luksusutgaven av pute, dyne og toalettmappe.

Start planleggingen av drømmereisen

Les også

Angor Wat.
Lyst til å reise jorden rundt? Vi har samlet de vanligste opplevelsene mange har lyst å få med seg når de skal reise jorden rundt.
Teahupo'o-bølgen på Tahiti.
Sommeren 2024 kan du reise til Tahiti og overvære surfeøvelsene i de olympiske sommerleker, som en del av OL i Paris.