15 fantastiske resorter i Stillehavet

Foto: Four Seasons Bora Bora

Inspirasjon

15 fantastiske resorter i Stillehavet

Sist oppdatert:

Dere har nettopp bestemt dere for å gjøre drømmen om Stillehavet til virkelighet. Så dukker det store spørsmålet opp: Hvor skal dere bo?

Det er ingen tvil om at bostedene i Stillehavet er en stor del av ferieopplevelsen, og da er det lurt å bruke litt tid på å finne det resortet som er helt riktig for akkurat dere. Vi har samlet 15 av våre favoritter på Cookøyene, Fiji og i Fransk Polynesia.

#1 – Le Bora Bora by Pearl Resorts, Fransk Polynesia

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa
Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Som et av de nyeste resortene i Fransk Polynesia er dette et førsteklasses tropisk paradis. Nyt livet og den polynesiske vennligheten på dette fem stjernes resortet som ligger på en liten øy, Motu Tevairoa, bare 15 minutter med båt fra den største byen på Bora Bora, Vaitape. Flere av resortets bungalower står på påler i vannet, og her kan du beundre den vakre lagunen på nært hold mens du ser det majestetiske fjellet Mount Otemanu i det fjerne.

#2 – Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort.

Likuliku Lagoon Resort er et nytt luksuriøst resort som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur. Dette resortet er kun for par, og her kan man sammen nyte de romantiske omgivelsene hvor alt er lagt til rette for et perfekt opphold. Et perfekt sted for bryllupsreisen! Resortet er i tillegg det første og eneste som tilbyr overwater bungalows på Fiji.

#3 – Crown Beach Resort & Spa, Cookøyene

Crown Beach Resort and Spa
Crown Beach Resort and Spa.

Med en fantastisk utsikt over Aitutakis turkisblå lagune har dette resortet en perfekt plassering. Aitutaki Lagoon Resort & Spa ligger på en liten avsides øy, omgitt av kritthvite strender og med utsikt mot flere små øyer i horisonten. Dette er det eneste resortet på Cookøyene som kan tilby overwater bungalower, noe som gjør det til en populær destinasjon for bryllup og bryllupsreisende.

#4 – The Brando, Fransk Polynesia

The Brando.
The Brando.

Skuespilleren Marlon Brando er grunnleggeren av The Brando, et unikt luksusresort i Fransk Polynesia beliggende på den ubeskrivelig vakre atollen Tetiaroa Island. Resortet ligger på en av flere små øyer som omkranser en stor lagune. Alle øyene er privateide og er kun tilgjengelig for resortets gjester og besøkende forskere. Atollen ligger en 20 minutters flytur fra Tahiti og består av 35 bortgjemte villaer med private svømmebasseng, alle på kritthvite strender der skilpadder og eksotiske fugler jevnlig kommer på besøk.

#5 – Little Polynesian Resort, Cookøyene

Little Polynesian Resort.
Little Polynesian Resort.

I mer enn 30 år har dette luksuriøse resortet gitt turister fra hele verden en opplevelse av sydhavsparadiset. Little Polynesian ligger idyllisk til mellom grønne palmer ved en vakker kritthvit strand, og her kan en håndfull gjester nyte livet i komfortable og luksuriøse omgivelser.

#6 – Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars Resort, Fiji.
Navutu Stars Resort.

Navutu Stars Resort er et nytt og luksuriøst boutique resort på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa. Med bare 9 bures som alle er plassert på eller like ved stranden, er dette et lite og intimt resort som ønsker par i alle aldre velkommen. Nyt det vakre landskapet med kontrastene på de mørke grønne øyene og det turkisblå vannet.

#7 – Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesia

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa
Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa.

Et avslappende paradis i nærmest perfekte omgivelser. Midt mellom de historiske buktene Cook’s Bay og Opunohu Bay ligger dette flotte resortet ved en kritthvit strand. Resortet omfavnes av en stor krystallklar lagune, har kun bungalower og er så heldig å ha et bakteppe av fløyelsgrønne fjell. Det finnes mange fristende måter å oppleve lagunen på, både over og under vann. Seiling eller kanoturer i solnedgangen, fiske, dypvannsfiske, vannski, jetski eller paraseiling.

#8 – Matamanoa Island Resort, Fiji

Matamanoa Island Resort.
Matamanoa Island Resort.
Foto: Chris McLennan

Matamanoa er en idyllisk liten øy i Mamanuca-øygruppen, rundt 30 kilometer vest for Nadi. På denne ellers øde øya ligger Matamanoa Island Resort, et lite, sjarmerende og intimt resort i vakre omgivelser. Søker du fred og stillhet i en uformell atmosfære er dette resortet et perfekt valg. Øya er så å si uberørt og dekket av tett vegetasjon og palmetrær, en slående kontrast til den kritthvite stranden og det fargerike korallrevet utenfor.

#9 – Manuia Beach Resort, Cookøyene

Manuia Beach Resort
Manuia Beach Resort.

På vestkysten av Rarotonga, i rolige og vakre omgivelser, finner du Manuia Beach Resort. Resortet ligger ved en hvit sandstrand og består av 26 boenheter. De har også en tropisk hage og et ‘infinity’ basseng med en fantastisk utsikt over lagunen. Herfra kan du nyte en av Rarotongas flotteste solnedganger!

#10 – Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia

Four Seasons Bora Bora
Four Seasons Resort Bora Bora.

Dette er et av de aller flotteste resortene på Bora Bora hvor alle bungalowene står på påler ute i den turkisblå lagunen, i tillegg til noen store villaer med eget basseng ved den private strandkanten. For å fremheve følelsen av Polynesia har resortet unik kunst, private bassenger, dype badekar og dører som kan åpnes på vidt gap for panoramisk utsikt utover lagunen. Du kan velge mellom flere ulike bungalower og villaer, noen med eget basseng.

#11 – Nanuya Island Resort, Fiji

Nanuya Island Resort.
Nanuya Island Resort.

Omringet av kokospalmer, hvite sandstrender og azurblått hav, ligger dette idylliske resortet på nordspissen av øya Nanuya Lai Lai Island i øygruppen Yasawa. Med bare 12 bures spredt rundt på et stort område er man her sikret en idyllisk og rolig ferie i perfekte omgivelser. Nanuya Island Resort kan tilby en rekke aktiviteter, og vi anbefaler også å bli med på en guidet tur til en lokal landsby på andre siden av bukten for å få innblikk i Fijis kultur og historie.

#12 – Pacific Resort Aitutaki, Cookøyene

Pacific Resort Aitutaki
Pacific Resort Aitutaki.

Pacific Resort Aitutaki regnes som det mest luksuriøse resortet på Cookøyene, idyllisk plassert på det som ofte kalles den vakreste øya i Stillehavet. Ønsker du å oppleve drømmen om Sydhavet i luksuriøse omgivelser, så er Pacific Resort Aitutaki kanskje det aller beste alternativet! Resortet består av 27 bungalower, alle med utsikt og lett tilgang til stranden. De aller fleste er store og romslige, men om du ønsker litt ekstra luksus finnes det også noen villaer på hele 90 kvm med bl.a. eget utendørs bad.

#13 – Tokoriki Island Resort, Fiji

Tokoriki Island Resort.
Tokoriki Island Resort.

Tokoriki er et boutique resort helt nord i øygruppen Mamanuca. Alle bungalowene ligger rett ved stranden, med super utsikt til den vakre solnedgangen. Tokoriki er selve symbolet på fijiansk gjestfrihet og er en avslappet blanding av moderne stil og fijiansk design. Tokoriki Island er spesielt populært blant par som ønsker å skjemme seg litt bort i et forholdsvis rimelig paradis. Her kan man snorkle på korallrevet rett utenfor stranden, eller man kan dykke med det profesjonelle PADI teamet.

#14 – Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa, Fransk Polynesia

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa
Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Et flott resort i en idyllisk bukt mellom krystallklart vann og blå himmel, med hvite strender og med en åsside av lavastein som eksotisk bakgrunn. Uansett om man velger en bungalow i hagen, i åssiden eller på påler ute i vannet er man sikret en enestående opplevelse.

#15 – Etu Moana Beach Villas, Cookøyene

Etu Moana Beach Villas
Etu Moana Beach Villas.

Midt på en hvit sandstrand ligger 10 luksusvillaer i polynesisk stil – Etu Moana Beach Villas. Alle villaene er velutstyrt, med minikjøkken, drikkevann og utsikt til lagunen. Fra den vestvendte stranden kan gjestene nyte fantastiske solnedganger, og resortet har også snorkleutstyr, kajakker og sykler tilgjengelig for sine gjester.

Denne oversikten er bare et lite utvalg av mange gode resorter som finnes i Stillehavet. Våre reisekonsulenter har reist mye i området og kjenner både øyene og resortene godt. Takket være dette kan vi skreddersy en reise som passer innenfor deres budsjett og ønsker. Dette sikrer en problemfri opplevelse, og en ferie dere kommer til å huske lenge!

Start planleggingen av drømmereisen

Les også

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Er du på jakt etter den ultimate tropiske ferieopplevelsen? Legger du reisen til en av verdens vakreste laguner er det vanskelig å komme skuffet hjem.
Angor Wat.
Lyst til å reise jorden rundt? Vi har samlet de vanligste opplevelsene mange har lyst å få med seg når de skal reise jorden rundt.