10 perfekte bryllupsreiser i Stillehavet

Foto: Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

Inspirasjon

10 perfekte bryllupsreiser i Stillehavet

Sist oppdatert:

Det er ikke uten grunn at de små, vakre øyene i Stillehavet kalles noen av verdens mest romantiske steder. Bungalower med stråtak, vakre laguner, solnedganger i verdensklasse og lune middager med fersk fisk, hummer og skalldyr. Med andre ord; en perfekt oppskrift på den perfekte bryllupsreisen.

Riktig bosted er en viktig del av en bryllupsreise, og her har vi samlet 10 av de fineste hotellene for deg som er ute etter en romantisk opplevelse.

Våre reisekonsulenter har selv besøkt øyene flere ganger for å kunne anbefale de aller ypperste steder og resorter. Du er derfor i de beste hender når du kontakter Fijireiser for hjelp til å planlegge en av livets mest minneverdige reiser.

Vil dere legge drømmebryllupet til en av Stillehavsøyene, kan vi selvsagt hjelpe dere med det også!

The Brando, Fransk Polynesia

The Brando.
The Brando er det mest eksklusive resortet i Fransk Polynesia.
Foto: Tim McKenna/Tahitiflyshoot

Skuespilleren Marlon Brando er grunnleggeren av The Brando, et unikt luksusresort i Fransk Polynesia beliggende på den ubeskrivelig vakre atollen Tetiaroa Island. Resortet ligger på en av flere små øyer som omkranser en stor lagune.

Alle øyene er privateide og er kun tilgjengelig for resortets gjester og besøkende forskere. Atollen ligger en 20 minutters flytur fra Tahiti og består av 35 bortgjemte villaer med private svømmebasseng, alle på kritthvite strender der skilpadder og eksotiske fugler jevnlig kommer på besøk.

Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort.
Foto: Hamilton Lund

Likuliku Lagoon Resort er et nytt luksuriøst resort som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur. Resortet ligger i øygruppen Mamanuca, et idyllisk og vakkert område med historisk betydning. Likuliku er kun for par, og her kan man sammen nyte de romantiske omgivelsene hvor alt er lagt til rette for et minnerikt opphold. Et perfekt sted for bryllupsreisen! Dette resortet er i tillegg det første og eneste som tilbyr overwater bungalows på Fiji.

Manuia Beach Resort, Cookøyene

Manuia Beach Resort
Manuia Beach Resort.

På vestkysten av Rarotonga, i rolige og vakre omgivelser, finner du Manuia Beach Resort. Resortet ligger ved en hvit sandstrand og består av 26 boenheter. De har også en tropisk hage og et ‘infinity’ basseng med en fantastisk utsikt over lagunen. Herfra kan du nyte en av Rarotongas flotteste solnedganger! På resortet er det både bar og restaurant med autentisk polynesisk mat.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesia

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa
Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa.

Et avslappende paradis i nærmest perfekte omgivelser. Midt mellom de historiske buktene Cook’s Bay og Opunohu Bay ligger dette flotte resortet ved en kritthvit strand. Resortet omfavnes av en stor krystallklar lagune, har kun bungalower og er så heldig å ha et bakteppe av fløyelsgrønne fjell. Det finnes mange fristende måter å oppleve lagunen på, både over og under vann. Seiling eller kanoturer i solnedgangen, fiske, dypvannsfiske, vannski, jetski eller paraseiling.

Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars.
Navutu Stars.
Foto: Three Loose Coconuts

Navutu Stars Resort er et nytt og luksuriøst boutique resort på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa. Resortet er anbefalt av Condé Nast og har blitt stemt frem blant de mest sexy resort i verden. Med bare 9 bures som alle er plassert på eller like ved stranden, er dette et lite og intimt resort som ønsker par i alle aldre velkommen. Nyt det vakre landskapet med kontrastene på de mørke, grønne øyene og det turkisblå vannet.

Pacific Resort Aitutaki, Cookøyene

One Foot Island
Dra på et privat honeymoon cruise i Aitutakis store lagune.
Foto: Chris McLennan/Pacific Resort Aitutaki.

Pacific Resort Aitutaki regnes som det mest luksuriøse resortet på Cookøyene, idyllisk plassert på Aitutaki, av mange kalt den vakreste øya i Stillehavet. Resortet består av 27 bungalower, alle med utsikt og lett tilgang til stranden. De aller fleste bungalowene er store og romslige, men om du ønsker litt ekstra luksus finnes det også noen villaer på hele 90 kvm med bl.a. eget utendørs bad. Fra Aitutaki kan du også ta et privat Honeymoon Cruise rundt i den store og vakre lagunen på øya, der bare dere to nyter en pikniklunsj med champagne og snorkling.

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, Fransk Polynesia

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

Det nyeste 5-stjernes resortet på Bora Bora, plassert på korallrevet på den lille øya Motu Piti Aau (som betyr «to hjerter» på Tahitisk). Alle bungalowene står på påler ute i vannet, og omgivelsene er utrolig idylliske. På den ene siden av resortet ligger lagunen med fantastisk utsikt til fjellene på Bora Bora, og på den andre siden korallrevet og det endeløse Stillehavet.

Tikehau Pearl Beach Resort, Fransk Polynesia

Tikehau Pearl Beach Resort
Tikehau Pearl Beach Resort.

Langs en vakker kritthvit strand ligger dette flotte resortet, hvor alle bungalowene ligger på stranden eller står på påler ute i sjøen. Tikehau er en nesten sirkelrund atoll i øygruppen Tuamotu. Tikehau kan best beskrives som et idyllisk postkort, og regnes ikke uten grunn som en av de vakreste atollene i hele Polynesia. De flotte omgivelsene overgås bare av et utrolig og overdådig liv under vann, hvor det kryr av fisker i alle farger og fasonger. Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Tokoriki Island Resort, Fiji

Tokoriki Island Resort.
Tokoriki Island Resort.
Foto: Madelaine Mary

Dette er et boutiqueresort helt nord i øygruppen Mamanuca. Alle bungalowene ligger rett ved stranden, med super utsikt mot den vakre solnedgangen. Tokoriki er selve symbolet på fijiansk gjestfrihet, med en avslappet blanding av moderne stil og fijiansk design. Tokoriki Island er spesielt populært blant par som ønsker å skjemme seg litt bort i et forholdsvis rimelig paradis. Her kan man snorkle på korallrevet rett utenfor stranden, eller man kan dykke med det profesjonelle PADI teamet. Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Little Polynesian Resort, Cookøyene

Little Polynesian Resort.
Little Polynesian Resort.

Little Polynesian ligger idyllisk til mellom grønne palmer ved en vakker kritthvit strand, og her kan en håndfull gjester nyte livet i komfortable og luksuriøse omgivelser. Resortet består av 14 bungalower bygget i tradisjonell polynesisk stil, der de fleste har utsikt til stranden og den turkise lagunen utenfor. Stranden er en av de flotteste på Rarotonga og lagunen utenfor perfekt for en dukkert. Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Et cruise på bryllupsreisen

Windstar Cruises.
Windstar Cruises.

Vi kan trygt anbefale å kombinere noen dager på et av resortene over med et cruise i Stillehavet. Vi tilbyr både cruise som går over flere dager med besøk til ulike øyer og lokale landsbyer, og mindre dags- eller kveldscruise.

Cruise blant Stillehavsøyene er noe annet enn det man for eksempel forbinder med cruise i Karibien eller Middelhavet. Her er atmosfæren mer avslappet, skipene mye mindre, man går barfot om man vil og mannskapet er fantastiske representanter for vennligheten i Stillehavet.

Uansett hva du velger kan vi garantere en flott opplevelse og minner for livet!

Start planleggingen av drømmereisen

Les også

Aranui Cruises.
Vi har samlet noen praktiske tips slik at du er best mulig forberedt før du går om bord på Aranui.
The Brando.
Drømmen i Stillehavet: Krystallklart vann, lune vinder, palmeøyer og luksus ved stranden. Reis til eventyrlandene som fristet Thor Heyerdahl.