Inspirasjon

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Riktig bosted er en viktig del av en bryllupsreise, og her er 10 av de fineste hotellene for å få en romantisk opplevelse på en Stillehavsøy.
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Er du på jakt etter den ultimate tropiske ferieopplevelsen? Legger du reisen til en av verdens vakreste laguner er det vanskelig å komme skuffet hjem.
Autuaki Lagoon.
Å reise langt er den nye luksusen. Krysser du kloden, kommer du til et ekte, eksotisk og eventyrlig øyliv hvor du garantert ikke treffer på naboen.
Four Seasons Bora Bora
Det er ingen tvil om at bostedene i Stillehavet er en stor del av ferieopplevelsen. Vi har samlet 15 av våre favoritter på Cookøyene, Fiji og Tahiti.
Strand på Fiji
Fiji tar øyhopping til et nytt nivå. Du kan våkne opp på en ny paradisøy hver dag, og samtidig være så langt unna hverdagen det er mulig å komme.
The Brando.
Drømmen i Stillehavet: Krystallklart vann, lune vinder, palmeøyer og luksus ved stranden. Reis til eventyrlandene som fristet Thor Heyerdahl.
Aitutaki.
Ekte, eksotisk luksusferie finner du ikke i charterkatalogene. Du finner den midt i Stillehavet, og den heter Cookøyene.
Air Tahiti Nui
For Fijireiser er Air Tahiti Nui den foretrukne samarbeidspartneren på reiser til Stillehavsøyene.
Angor Wat.
Lyst til å reise jorden rundt? Vi har samlet de vanligste opplevelsene mange har lyst å få med seg når de skal reise jorden rundt.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30