White Grass Ocean Resort

.

Hotell på Vanuatu

White Grass Ocean Resort

Vinneren av ‘Best Boutique Accommodation’ i 2016, White Grass Ocean Resort, er et ferieparadis i eksotiske omgivelser som oser av idyll, sjarme og kulturell stolthet. Dette enestående resortet ligger på vestkysten av Tanna – den sørligste beliggende øya i Vanuatu.

Bli bedre kjent med White Grass Ocean Resort.

Den lille øya har mange spennende og flotte opplevelser å by på, og de ansatte på resortet er svært velvillige til å arrangere turer etter dine ønsker.

Resortet har kun 15 bures samt to helt nye 100 kvm store familiebungalows, som ligger i en velpleid, tropisk hage. Alle har utsikt og er i gåavstand til det krystallklare Stillehavet. Ønsker du å snorkle, finner du korallrevet bare 100 meter utenfor resortet.

Foruten snorkling har White Grass Ocean Resort en mengde aktivitetstilbud som kulturelle opplevelser, utflukt til Yasur vulkanen, fiske- og båtturer, dykking og mye mer.

Etter en dag med spennende aktiviteter eller bading kan du nyte en avslappende spabehandling i resortets eget spa, Nabisa Day Spa. Spaet benytter seg kun av økologiske og naturlige produkter som kokosolje, Tamanu olje, vulkans aske og pimpstein fra Tanna.

Avslutt dagen med et velsmakende måltid på resortets hyggelige restaurant mens du nyter den vakre sjøutsikten.

White Grass Ocean Resort kan også skreddersy ditt drømmebryllup.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Vanuatu