Warwick Le Lagon Resort and Spa

.

Hotell på Vanuatu

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Warwick Le Lagon Resort and Spa er et lekkert resort med en rik historie og et omfattende overnattingstilbud. Med en perfekt beliggenhet på sørkysten av Etafe, ikke langt fra Port Vila og den vakre Erakor bukten, er du sikret avslapning, hvite sandstrender, azurblått hav og i tillegg til muligheten til å utforske det naturskjønne området både over og under vann.

Bli bedre kjent med Warwick Le Lagon Resort and Spa.

Du kan velge å bo i de eksotiske hagene, i en villa med havutsikt, i en suite med egen privat basseng, eller hva med å bo på resortets egne lille øy i deres Island suites?

Både på og utenfor resortet er det en mengde aktiviteter å velge mellom for både store og små. Resortets egne fasiliteter omfatter blant annet tennisbane, flere bassenger, golfbane, treningssenter, kano- og kajakkutleie, snorkling, windsurfing og spa. Listen fortsetter, så her får du garantert en innholdsrik ferie.

Dessuten er det egen barneklubb hvor de små kan spille playstation, se film, lære og lage mat og mye mer. Blant andre aktiviteter Warwick Le Lagon Resort and Spa tilbyr, er adskillige kulturelle show som Tribal Survival Night, fire shows, danseforestillinger, seileleksjoner og smykkeverksted.

Warwick Le Lagon Resort and Spa har også et bredt utvalgt av restauranter og barer som tilbyr appetittvennlige opplevelser for enhver smak.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Vanuatu