Village De Santo

.

Hotell på Vanuatu

Village De Santo

Village De Santo, som ligger på den sørlige delen av øya Espiritu Santo, er et familiedrevet resort.

Bli bedre kjent med Village De Santo.

Eierne, et australsk-egyptisk ektepar, sørger i samarbeid med lokalsamfunnet, for at alle gjestene får den beste opplevelsen under sitt opphold på resortet. Eierne har fokus på bærekraftig turisme og et tett og familiært forhold til lokalsamfunnet, noe som resulterer i en avslappet og kulturell stemning.

Resortet har 17 luksussuiter med utsikt over lagunebassenget. Stedet er omkranset av uberørt regnskog, sjarmerende landsbyer og ikke langt avgårde, det azurblå Stillehavet som smelter sammen med de kritthvite sandstrendene i skjønn harmoni.

Village De Santo tilbyr en rekke fasiliteter. Du kan eksempelvis leie snorkleutstyr, nyte en deilig massasje eller leie bil og utforske øya på egenhånd. Personalet hjelper dessuten gjerne til med å arrangere utflukter rundt på øya, og tilbyr også aktiviteter som tradisjonell kurvfletting eller en tradisjonell Kava seremoni. I utvalgte perioder tilbys også egne barneaktiviteter.

I restauranten kan du følge med på matlagingen samtidig som du serveres frisk lokal mat. Med jevne mellomrom er det også kulturelle innslag med blant annet talentfulle lokale musikere.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Vanuatu