23 31 77 01 post@fijireiser.no

Bokissa Private Island Resort

Bilder kommer

På vestkysten av den lille øye Bokissa, mellom øyene Aure og Tatuba ligger Bokissa Private Island Resort, en liten sjarmerende perle midt i paradis. Vil du har ro, avslapning, natur og fantastiske strand- og badeforhold, er dette det perfekte stedet for deg. Hit kommer du deg enkelt, transferservice er inkludert i oppholdet.

Resortets bungalows ligger nede ved vannet og er avskjermet fra hverandre, så her har dere god mulighet til å trekke dere tilbake og oppleve den komplette nytelsen av et isolert Stillehavsparadis. Flere av bungalowene er dessuten tilpasset familier.

Bokissa Private Island Resort har en rekke spennende aktiviteter å by på, blant annet kan du legge ut på kajakktur langs vannveiene som snor seg uberørt gjennom regnskogene. Eller hva med å oppleve den treklatrende kokoskrabben (også kalt palmetyven) som blir opp til en meter i bredden?

Resortet kan også by på fantastiske dykke- og snorkemuligheter. Her kan du oppleve havets rike dyreliv og se blant annet havskilpadder, revhaier og dygonger. Det er ikke uten grunn at undervannsfotografer fra hele verden strømmer til Bokissa året rundt.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud