Erakor Island Resort & Spa

.

Hotell på Vanuatu

Erakor Island Resort & Spa

I dette lille paradiset ønskes alle velkommen til tradisjonell kultur og enestående Stillehavsidyll. Erakor Island Resort & Spa finner du på en egen liten bounty-øy – Erakor Island – utenfor Etafes sørkyst og ikke langt fra Port Vila. Transfers arrangeres enkelt til øya.

Bli bedre kjent med Erakor Island Resort & Spa.

Aktiviteter er det mange av på Erakor Island Resort & Spa. Med hjelp fra det dyktige vannsportteamet kan du som gjest låne snorkleutstyr, kajakker og paddleboards. Du kan også lære om melanesiske skikker og til og med prøve noen av dem selv, som for eksempel tradisjonell kurvfletting, matlaging på sten og høsting av kokosnøtter. Dessuten kan resortets gjester glede seg til å oppleve et tradisjonell fireshow utført av lokalbefolkningen.

Resortets bungalows er spredt over det meste av den lille øya og gir gode muligheter for privatliv. Dere kan blant annet velge å bo i en bungalow omgitt av tropiske planter, i familievillaer helt nede ved vannet, i en adskilt honeymoonvilla eller i et romslig beach house med egen privat strand.

Hvis dere er en større gruppe eller selskap kan man til og med leie hele øya! Tenk deg et helt privat og magisk bryllup med bare deres familie og venner tilstede på paradisøya!

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Vanuatu