Aore Island Resort

.

Hotell på Vanuatu

Aore Island Resort

Dette sjarmerende familiedrevne boutique resortet ligger på øya Aure like sør for hovedøya Espiritu Santo i Vanuatu. Omgitt av uberørt natur og med utsikt over det azurblå havet, får gjestene ved Aore Island Resort en helt spesiell opplevelse.

Bli bedre kjent med Aore Island Resort.

Resortet ønsker både familier, grupper, par og enkeltpersoner velkommen. Her er du langt unna hverdagen hjemme samtidig som det imøtekommende personalet gir deg den hjemmekoselige følelsen.

Resortets bungalows ligger spredt på området, noen helt nede ved strandkanten, andre omgitt av tropiske blomster og planter.

Aore Island Resort er også det perfekte utgangspunkt for å utforske den vakre naturen på både Aure og naboøya Santo. De ansatte på resortet hjelper gladelig til med å arrangere ulike aktiviteter som fotturer, rideturer, utflukter til lokale landsbyer og kanoturer. Dessuten samarbeider Aore Island Resort med dyktige lokale dykkeroperatører, og her er det virkelig flotte forhold for dykking og snorkling.

Etter en dag fylt med aktiviteter eller avslapning på stranden, kan man la seg skjemme bort med en deilig massasje på The Aore Day Spa.

På resortets restaurant kan du kose deg med innbydende lokale og internasjonale retter mens du nyter utsikten over vannet. Og på Island NIghts, blir opplevelsen ledsaget av opptredener av lokale dansere og musikere.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Vanuatu