Waterfront Lodge

.

Hotell i Ny-Caledonia

Waterfront Lodge

Dette koselige hotellet i ligger ved havnen i Tongas hovedstad Nuku’alofa, bare 20 minutters gåtur fra sentrum.

Hotellet byr på nydelig utsikt over havet, og det imøtekommende personalet sørger for den hjemmekoselige følelsen. Hotellet passer perfekt for en overnatting eller flere på din vei til eller fra Tongas vakre øyer.

Hotellet, som er bygget i kolonial stil, har kun 8 rom, og ønsker alle gjester over 10 år velkommen. Alle rommene er romslige og har sin egen private veranda. Fra tid til annen er det egne kunstutstillinger på hotellet, der kunstnere fra Stillehavsøyene viser fram sine verk.

Hotellpersonalet er behjelpelige med å organisere sightseeingturer og aktiviteter som hvalsafari, snorkling og dykking i grotter. Tar du den korte spaserturen til I Nuku’alofa sentrum er det nok å ta seg til, her er det severdigheter, butikker, markeder og restauranter i fleng. Og i umiddelbar nærhet til hotellet er fergeterminalen med båtavganger til de nærliggende øyene.

På hotellet finner du en meget populær restaurant som serverer både retter fra Tonga og internasjonal mat. Blant spesialitetene er fersk sjømat og tunfisk med kokosnøttkrem. Frokost medfølger i prisen.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Tonga