Tongan Beach Resort

.

Hotell i Ny-Caledonia

Tongan Beach Resort

I den vakre øygruppen Vava’u, 25 minutters kjøretur fra flyplassen, finner du Tongan Beach Resort. Dette er et ideelt sted å nyte livet både over og under vann i rolige omgivelser.

Resortet ligger ved strandkanten og består av 12 rom, 6 dobbeltrom og 6 større familierom. Alle rommen har egen terrasse med utsikt til den gylne sandstranden og det krystallklare vannet som bare ligger noen få fotskritt unna.

En kort kjøretur unna finner du Niefu sentrum med butikker og restauranter. Resortet har også en rekke aktiviteter i umiddelbar nærhet. Her er det flotte snorkle- og dykkeforhold. Andre vannsportaktiviteter omfatter kajakkpadling, fisking, seiling, kitesurfing og muligheten til å se hval. Resortet tilbyr også spennende aktiviteter på land, som for eksempel «kart safari», et skikkelig must når du besøker Vava’u. Dette er guidede turer til lokale landsbyer og markeder, utkikkspunkter og ulike strender der du selv kjører en åpen minibil.

Om du bare vil slappe av, kan du låne en bok på resortets bibliotek og kose deg i fred og ro med en dag på den private stranden eller ved bassengkanten.

I restauranten kan du nyte lokale og internasjonale retter, før du avslutter med en drink i strandbaren.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Tonga