Sandy Beach Resort

.

Hotell i Ny-Caledonia

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort ligger på en nærmest urørt øy hvor delfiner og hvaler kan sees rett som det er. Atmosfæren er koselig og avslappet og det er et perfekt sted for naturelskerne som setter pris på det gode liv.

Bli bedre kjent med Sandy Beach Resort.

Bærekraftighet er en viktig filosofi på dette resortet, som er bygget så miljøvennlig som mulig og i samarbeid med lokalbefolkningen.

Resortet består av kun 12 bungalower i tradisjonell stil. Bungalowene ligger i en tropisk hage ved den kritthvite strandkanten, og alle har egen terrasse og utsikt til det azurblå Stillehavet som bare er et steinkast unna.

Sandy Beach Resort tilbyr en rekke aktiviteter, så her skal du aldri kjede deg. Gjestene kan bli med på både kajakkekskursjon rundt øya og rideturer. Det er også gode dykke- og snorklemuligheter, og til og med mulig å svømme med hvaler.

Er du interessert i den særegne naturen, anbefaler vi en av gåturene som gir deg nærmere innsikt i plante- og dyrelivet på øya.

Nyt en kokosnøttdrink i baren før du inntar en velsmakende middag i resortets restaurant. Her er det fokus på fersk fisk og sjømat som leveres fra lokale fiskere til hotellet daglig, men nydelige retter med kjøtt fra New Zealand er også å finne på menyen. Fra tid til annen kan du også oppleve lokale artister som opptrer med dans og musikk.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Tonga