23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Fafa Island Resort

Få et tilbud

Fafa Island Resort

Fafa Island Resort

Nuku’alofa, Tonga

Det perfekte valget for dem som søker fred og ro, øde strender og glassklart hav. Fafa Island Resort ligger på en egen øy ca. 30 minutter fra hovedstaden Nuku’alofa.

Dette er et tropisk sydhavsparadis hvor det eneste som er varmere enn solen, er smilene fra besøkende og fastboende.

Resortet består av bare 13 bungalower, eller fales som de kalles lokalt. Alle har utsikt mot stranden som bare ligger noen små skritt unna. Bungalowene er bygget i tradisjonell stil av lokale materialer, og de ligger et stykke fra hverandre. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen.

Det er ikke svømmebasseng på Fafa Island Resort, men med en stor lagune beskyttet av korallrevet utenfor er det heller ikke nødvendig. I det krystallklare vannet kan man svømme trygt rundt og betrakte livet under vann, om man da ikke heller ønsker å slappe av i solen på den kritthvite stranden.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, selvsagt med fokus på livet i sjøen – kajakker, snorkling og seilbåter. I tillegg arrangeres det daglig turer til små ubebodde øyer og til korallrevet.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.