Vahine Island – Private Island Resort

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Vahine Island – Private Island Resort

Vahine Island Resort er intimt plassert midt i paradiset, nærmere bestemt på en liten øy i den store lagunen på vaniljeøya Taha’a Island. Dette er en eksklusiv opplevelse hvis man vil gjemme seg vekk noen dager, noe Condé Nast Traveler understreket da de rangerte resortet på listen over “The World’s Top 25 Escapes.”

Vahine Island har kun 9 bungalower, fordelt på 3 overwater bungalower, 3 bungalower på stranden og 3 suiter på stranden. Alle er bygget i lokale materialer og går i ett med omgivelsene. Øya har kritthvite strender og grønne palmer, og er omringet av lagunen som har et utrolig spektrum av blå, turkise og grønne farger.

Restauranten på Vahine Island serverer frokost, lunsj og middag med en miks av smaker fra Polynesia og Middelhavet, og den talentfulle franske kokken har bakgrunn fra flere Michelin-restauranter. I tillegg kan du bestille cocktails eller en fersk fruktjuice fra baren.

Øya er helt perfekt hvis du vil slappe av og lade batteriene. I tillegg tilbys et utvalg gratis aktiviteter, fra snorkling, kajakk, windsurfing og paddle boards til kokosnøtt-show, brettspill og kurs i fletting av palmeblader. Mot tillegg kan man også dra på en rekke ulike dagsturer ut i lagunen.

Kombiner gjerne oppholdet med noen netter på Bora Bora, og bestill helikoptertransport mellom resortene for å bruke minst mulig tid på reisen mellom øyene.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen