23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Tikehau Pearl Beach Resort

Få et tilbud

Tikehau Pearl Beach Resort

Tikehau Pearl Beach Resort

Tuamotuøyene, Tahiti

Langs en vakker kritthvit strand ligger dette flotte resortet, hvor alle bungalowene ligger på stranden eller står på påler ute i sjøen. Tikehau Pearl Beach Resort er bygget i polynesisk stil, og bungalowene er store og romslige.

Tikehau er en nesten sirkelrund atoll i øygruppen Tuamotu, en knapp times flytur fra Papeete. Øya kalles også the Pink Sand Island, noe som skyldes de mange vakre strendene. Tikehau kan best beskrives som et idyllisk postkort, og regnes ikke uten grunn som en av de vakreste atollene i hele Polynesia. En rekke små øyer omkranser den 26 kilometer brede lagunen. De flotte omgivelsene overgås bare av et utrolig og overdådig liv under vann, hvor det kryr av fisker i alle farger og fasonger. Besøkende bruker tiden på å utforske den vakre lagunen, oppleve fuglelivet på øyene og den lille landsbyen Tuherahera.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, selvsagt med fokus på livet i den store lagunen. Man kan bli med på en utflukt til landsbyen Tuherahera eller til fugleøya Isle of Birds. Det er også mange gode dykkesteder ved revet, og Blue Nui Dive Center kan bistå med opplegg både for erfarne dykkerne og nybegynnere. Men for de fleste som besøker Tikehau er det nok late dager i solen på den kritthvite stranden som står i fokus.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.