The Brando

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

The Brando

The Brando er et unikt luksusresort i Fransk Polynesia, beliggende på den ubeskrivelig vakre atollen Tetiaroa Island. Resortet ligger på en av flere små øyer som omkranser en stor lagune. Alle øyene er privateide og er kun tilgjengelig for resortets gjester og besøkende forskere.

Bli bedre kjent med The Brando.

Atollen ligger en 20 minutters flytur fra Tahiti og består av 35 bortgjemte villaer med private svømmebasseng, alle på kritthvite strender der skilpadder og eksotiske fugler jevnlig kommer på besøk. Resortet har to restauranter som blant annet serverer polynesisk-inspirerte og klassiske franske retter, i tillegg til to barer. I tillegg finner man et spa- og velværesenter, tennisbane, bibliotek og et kulturelt senter.

Et mangfold av aktiviteter venter den som ønsker å utforske øya og lagunen. Hver villa har sykler til utlån, slik at man kan utforske stiene rundt øya og dra på piknik på favorittstranden. Man kan snorkle med tropiske fisker, seile i lagunen, besøke naboøyene med paddleboard eller kajakk, og være med på guidete ekskursjoner for å utforske kulturen samt øyas marine- og dyreliv.

Tetiaroa Island

Dette er øya du drømte om da du var barn, da du så for deg det mest perfekte stedet i verden. Med sine hvite sandstrender, svaiende kokospalmer, fargerike fugler og glitrende lagune er Tetiaroa noe av det nærmeste man kommer paradis.

Utover sin fantastiske skjønnhet er Tetiaroa et sted med et sjeldent stort biologisk mangfold og et naturreservat for fugler og marineliv. Det legges ned mye jobb for å bevare og beskytte det naturlige plante- og dyrelivet, og gjennom flere prosjekter bidrar man til at reservatet utvikles videre.

Tetiaroa har en spesiell plass i polynesisk historie og kultur. Dette har vært det foretrukne feriestedet for overklassen på Tahiti i århundrer. Man finner fortsatt gamle marae (templer), som ble bygget på atollene av urbefolkningen. Med sin rike historie og estetiske skjønnhet vil øya alltid ha stor betydning for polynesere.

Tetiaroa og Marlon Brando

Marlon Brando kom første gang til Tetiaroa mens han filmet «Mytteriet på Bounty», og han ble umiddelbart sjarmert av øyas spesielle skjønnhet. Han ble fengslet av den polynesiske levemåten, og fant også kjærligheten her, og i 1967 oppnådde han endelig sitt mål om å eie en liten del av paradiset.

Brando var opptatt av å bevare Tetiaroas naturlige skjønnhet, biologiske mangfold og kulturelle rikdom, og var fast bestemt på at stedet kunne bli et senter for forskning og utdanning og en modell for bærekraftig utvikling.

I 1999 ba han Richard Bailey, som hadde utviklet noen av regionens beste resorter, om hjelp til å oppfylle drømmen sin. Sammen jobbet Brando og Bailey med en visjon om å skape et selvdrevet og bærekraftig resort der innovativ teknologi sørget for luksuriøse omgivelser for hotellgjester, beboere og forskere. The Brando er resultatet av visjonen de hadde.

Inkludert i oppholdet er:

  • Overnatting i luksuriøse omgivelser
  • Alle måltider (enkelte deluxe alternativer har et tillegg)
  • De fleste drikkevarer; flaskevann, brus, øl og et utvalg av viner, champagne og brennevin
  • 24 timers bespisning i din egen villa
  • 1 utflukt pr person pr dag basert på et utvalg
  • 1 spabehandling (50 min) pr person pr villa pr dag
  • Internett
  • 1 sykkel pr gjest
  • Tilgang til en outrigger kano, kajakk og padlebrett, samt snorkleutstyr

Oppholdet må være på minst 3 netter for å kunne bo på The Brando.

Klikk her for å se e-brosjyren om The Brando.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell i Fransk Polynesia