23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Få et tilbud

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Marquesasøyene, Tahiti

Dette er en rustikk og vakker lodge som ligger i åsene i gangavstand til Taiohae, hovedstaden på Nuku Hiva. Arkitekturen glir perfekt inn i miljøet og bungalowene har utskjæringer og dekorasjoner gjort av dyktige, lokale håndverkere.

De 20 Bayview bungalowene har aircondition, takvifte, minibar, te og kaffe-fasiliteter, telefon og terrasse. Etter en dag med sightseeing kan man slappe av ved svømmebassenget og nyte en bedre middag på restauranten. Transport til lodget skjer med 4WD eller helikopter.

Det spektakulære landskapet er et flott sted for turgåing eller en sykkeltur, gjennom kokosnøttlunder, fascinerende arkeologiske funnsteder og fantastiske utkikksposter.

Med en rekke utflukter tilgjengelig, inkludert kulturelle og arkeologiske turer, 4WD utflukter, cruise, ridning og dykking, er dette resortet et perfekt utgangspunkt for å utforske dette vakre reisemålet.

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Lodge har utsikt over bukten og landsbyen Taiohae og den vakre svarte sandstranden som ligger noen trappetrinn nedenfor.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.