Nuku Hiva Keikahanui Lodge

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Dette er en rustikk og vakker lodge som ligger i åsene i gangavstand til Taiohae, hovedstaden på Nuku Hiva. Arkitekturen glir perfekt inn i miljøet og bungalowene har utskjæringer og dekorasjoner gjort av dyktige, lokale håndverkere.

De 20 Bayview bungalowene har aircondition, takvifte, minibar, te og kaffe-fasiliteter, telefon og terrasse. Etter en dag med sightseeing kan man slappe av ved svømmebassenget og nyte en bedre middag på restauranten. Transport til lodget skjer med 4WD eller helikopter.

Det spektakulære landskapet er et flott sted for turgåing eller en sykkeltur, gjennom kokosnøttlunder, fascinerende arkeologiske funnsteder og fantastiske utkikksposter.

Med en rekke utflukter tilgjengelig, inkludert kulturelle og arkeologiske turer, 4WD utflukter, cruise, ridning og dykking, er dette resortet et perfekt utgangspunkt for å utforske dette vakre reisemålet.

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Lodge har utsikt over bukten og landsbyen Taiohae og den vakre svarte sandstranden som ligger noen trappetrinn nedenfor.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell i Fransk Polynesia

Tahiti Nui og Papeete

Tahiti Nui og Papeete