Maitai Lapita Village Huahine

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Maitai Lapita Village Huahine

Resortet ligger plassert mellom lagunen og en innsjø, på et gammelt arkeologisk område der Huahines forfedre en gang bodde. Lapita Village er navnet på dette området, hvorav resortet har fått sitt navn.

Bli bedre kjent med Maitai Lapita Village Huahine.

Her kan du få en uforglemmelig ferie på et sted som både viser den historiske og kulturelle arven i tillegg til fantastiske strender, frodig natur og et rikt marint liv.

Resortet har tre ulike typer bungalower, plassert ved innsjøen eller i den botaniske hagen som omgir Maitai. Omai Restaurant serverer fransk og polynesiskinspirert mat til frokost, lunsj og middag, og Oaoa Bar har et stort utvalg av forfriskende og avkjølende drikke.

Utlån av maske, snorkel og kajakker er gratis for resortets gjester, slik at man kan utforske livet under vann i den krystallklare lagunen. I tillegg kan man bestille et stort utvalg utflukter mot tillegg. Lei sykkel, scooter eller bil, dra på dagstur til en vaniljeplantasje, se hvordan perler utvinnes, dra på dykketur, vandre opp til Mount Pohuerahi, forsøk deg på dypvannsfiske, ri på hest eller utforsk øya på safaritur i firhjulstrekk.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell i Fransk Polynesia