23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Maitai Lapita Village Huahine

Få et tilbud

Maitai Lapita Village Huahine

Maitai Lapita Village Huahine

Selskapsøyene, Tahiti

Resortet ligger plassert mellom lagunen og en innsjø, på et gammelt arkeologisk område der Huahines forfedre en gang bodde. Lapita Village er navnet på dette området, hvorav resortet har fått sitt navn.

Her kan du få en uforglemmelig ferie på et sted som både viser den historiske og kulturelle arven i tillegg til fantastiske strender, frodig natur og et rikt marint liv.

Resortet har tre ulike typer bungalower, plassert ved innsjøen eller i den botaniske hagen som omgir Maitai. Omai Restaurant serverer fransk og polynesiskinspirert mat til frokost, lunsj og middag, og Oaoa Bar har et stort utvalg av forfriskende og avkjølende drikke.

Utlån av maske, snorkel og kajakker er gratis for resortets gjester, slik at man kan utforske livet under vann i den krystallklare lagunen. I tillegg kan man bestille et stort utvalg utflukter mot tillegg. Lei sykkel, scooter eller bil, dra på dagstur til en vaniljeplantasje, se hvordan perler utvinnes, dra på dykketur, vandre opp til Mount Pohuerahi, forsøk deg på dypvannsfiske, ri på hest eller utforsk øya på safaritur i firhjulstrekk.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.