Le Bora Bora by Pearl Resorts

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Le Bora Bora by Pearl Resorts

Som et av de nyeste resortene i Fransk Polynesia er dette et førsteklasses tropisk paradis. Nyt livet og den polynesiske vennligheten på dette femstjernes resortet som ligger på en liten øy, Motu Tevairoa, bare 15 minutter med båt fra den største landsbyen på Bora Bora, Vaitape.

Bli bedre kjent med Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Flere av resortets bungalower står på påler i vannet, og her kan du beundre den vakre lagunen på nært hold mens du ser det majestetiske fjellet Mount Otemanu i det fjerne. På Le Bora Bora by Pearl Resorts har man forsøkt å gjenskape en følelse av et tradisjonelt polynesisk “fare” (hjem), og med alle de smilende og vennlige fjesene rundt deg vil du føle deg hjemme her. Nyt utsikten over den vakre lagunen fra en av de tre restaurantene eller bare slapp av ved svømmebassenget.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og i tillegg finnes det en rekke andre aktiviteter man kan delta på. De fleste er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Hva med en tur for å mate haier? Det er noe vi absolutt anbefaler. Eller dere kan slappe av ved eller svømme et par lengder i bassenget, eller ta en tur innom spa’et. Og om kvelden kan dere se solnedgangen med en cocktail i hånden på Taurearea Bar.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Bora Bora