Intercontinental Le Moana Beach Resort

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Intercontinental Le Moana Beach Resort

På sørsiden av hovedøya, like ved Matira Point ligger dette eksklusive resortet på et av de vakreste stedene i hele Fransk Polynesia. Le Moana Beach Resort er omgitt av to vakre strender og flere av bungalowene er plassert på påler ute i sjøen.

Bli bedre kjent med Intercontinental Le Moana Beach Resort.

Nyt livet på avslappet polynesisk vis i en bungalow, enten i skyggen av bladene til kokospalmene eller over det krystallklare vannet. Bungalowene er bygget i polynesisk stil og har alle de fasiliteter man ønsker. Det er ikke overraskende at Le Moana Beach Resort er kjent som et av de mest fortryllende resorter i hele Stillehavet. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og instruktører står klar dersom dere trenger hjelp. De fleste aktivitetene er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Men dere kan også dra på sigthseeing til andre deler av Bora Bora, ta en piknik i det fri, spille litt beachvolleyball, svømme et par lengder i bassenget eller ta en tur innom spaet. Og om kvelden kan dere se solnedgangen i det fjerne mens dere venter på nok et utsøkt måltid. Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Bora Bora