Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

Det nyeste 5-stjernes resortet på Bora Bora, plassert på korallrevet på den lille øya Motu Piti Aau (som betyr “to hjerter” på Tahitisk). Alle bungalowene står på påler ute i vannet, og omgivelsene er utrolig idylliske.

Bli bedre kjent med Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

På den ene siden av resortet ligger lagunen med fantastisk utsikt til fjellene på Bora Bora, og på den andre siden korallrevet og det endeløse Stillehavet.

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa har på mange områder satt en ny standard for resorter i Fransk Polynesia og på Bora Bora, både innen komfort og miljøvennlighet. Blant annet utnytter et unikt air-condition-system sjøvannet for å fjerne forurensing. Alt i alt er dette resortet virkelig juvelen blant resorter i Fransk Polynesia, og kommer ofte høyt på listen over de beste resorter i Stillehavet i ulike avstemminger.

Det rene sjøvannet blir også benyttet i Thalasso Spa, hvor det sammen med mineraler og salter utgjør ingredienser i “Vai Moana”. Intet er vel bedre enn en avslappende spa-behandling etter en lang dag i solen i dette sydhavsparadiset. Dette er Stillehavet slik du har drømt om at det skal være!

Bora Boras hovedattraksjon er den store lagunen og på Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa kan du virkelig nyte denne, fra din egen solterrasse eller med en dukkert i det krystallklare vannet. Bungalowene er bygget i polynesisk stil og er alle på mer enn 100 kvm med alle de fasiliteter man kan tenke seg. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen. En av opplevelsene man bare må få med seg, er å få servert frokosten med kano til terrassen. Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Bora Bora