Four Seasons Bora Bora

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Four Seasons Bora Bora

Et av de aller flotteste resortene på Bora Bora hvor alle bungalowene står på påler ute i den turkisblåe lagunen, i tillegg til noen store villaer med eget basseng ved den private strandkanten.

Bli bedre kjent med Four Seasons Bora Bora.

For å fremheve følelsen av Polynesia finnes det flott og unik kunst, private bassenger, dype badekar og dører som kan åpnes på vidt gap til panoramisk utsikt utover lagunen.

Ta inn luktene av sandeltre og frangipani på en tur langs broen på vei til en ubeskrivelig spabehandling. Her spesialiserer de seg på naturlige behandlinger og fransk-polynesiske ritualer. Restauranter med nydelig utsikt og kreative kulinariske opplevelser, ofte innen sjømatens verden og sammen med de fineste viner, legger grunnlaget for litt romantikk.

Four Seasons kan tilby en utendørs terrasse og en utendørs paviljong som begge ligger på billedskjønne strender og er ideelle for de eksklusive arrangementene. Vannaktiviteter er tilgjengelig for både nybegynnere og erfarne. Dykking, seiling og mating av haier og rokker er noen av mulighetene. 4WD safarier tar deg med til steder hvor utsikten er så vakker at man blir målløs.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Bora Bora