Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

.

Hotell på Tahiti (Fransk Polynesia)

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Et flott resort i en idyllisk bukt mellom krystallklart vann og blå himmel, med hvite strender og med en åsside av lavastein som eksotisk bakgrunn.

Bli bedre kjent med Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Uansett om man velger en bungalow i hagen, i åssiden eller på påler ute i vannet er man sikret en enestående opplevelse på Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa.

Forsøk deg på mer enn bare luksuslivet ved villaen og den tahitianske stressfrie levemåten. Et vell av aktiviteter venter deg. Utforsk den asurblåe lagunen via snorkling eller med et cruise på en katamaran som stopper for en piknik på Motu Tapu, resortets private lille øyparadis.

Velg en bungalow over vannet og beundre det fargerike livet i Stillehavet som glir forbi glassvinduene i gulvet. Slapp av i det elegante horisontbassenget med en utsikt som tar pusten fra deg, eller kos deg med en drink i Upa Upa Lounge eller Tarava Pool Bar. Totalt har resortet seks restauranter og barer, fra uformelle barer til finere middager.

Legg også inn et besøk på Hina Spa som ligger på en høyde der du har fin utsikt mot den vakre vulkanen Mount Otemanu og øyene Tahaa og Raiatea. For de yngste gjestene venter en minigolfbane og udnerholdning på Tamari’i Kids Club.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Bora Bora