Stevenson’s at Manase

.

Hotell på Samoa

Stevenson’s at Manase

Stevenson’s at Manase er et 3-stjernes resort beliggende på Savai’is vakre nordkyst. Resorter er oppkalt etter den skotske dikteren Robert Louis Stevenson, og diktene han har gitt navn til flere av resortets suiter og bungalows (fales). Resorter ønsker alle velkomne, og kan tilby noe for både enhver smak og budsjett.

Resortet består av 24 rom i en blanding av tradisjonell og moderne stil som alle ligger nær eller på selve stranden. På dette resortet kan vi garantere deg lekre paradislignende omgivelser i form av hvite sandstrender, palmer og turkisblått vann bare noen få skritt fra hotellet.

Stedet er ideelt for den som ønsker pur avslapning, men resortets ansatte hjelper også til med å arrangere ulike aktiviteter som fisketurer, svømming med skilpadder, vandreturer til MT Matavanu Crater og utflukter til nabolandsbyen Safotu, hvor man gis et godt innblikk i den lokale kulturen og hilser på den lokale befolkningen. Resortets gjester kan dessuten nyte god av det helt nybygde infinitybassenget.

Resortets restaurant, Tusitala, er plassert midt i en tropisk hage og byr på både frokost og middag foruten ukentlige kvelder med kulturell underholdning. Den tilstøtende Bistro Bar har TV-lounge og biljardbord. Resortet har også mulighet til å arrangere større selskaper, som for eksempel en bryllupsfest.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Samoa