Sinalei Reef Resort

.

Hotell på Samoa

Sinalei Reef Resort

Unn deg selv et enestående opphold på Sinalei Reef Resort, vinner av Asia & Australasia Awards i 2016 og 2017. Etterlat den grå hverdagen hjemme og finn deg til rette på den perlen av et luksusresort.

Bli bedre kjent med Sinalei Reef Resort.

Resortet ligger bortgjemt i en vakker lagune på sørkysten av Upolus, bare en halvtimes kjøretur fra hovedstaden Apia. På Sinalei Reef Resort er du garantert den karakteristiske Stillehavsstemningen med hvite sandstrender, krystallklart vann og vaiende palmer så langt øyet kan se.

Dette lokaleide boutique resortet med 12 års aldersgrense, tilbyr sine gjester et helt unik opphold. Imøtekommende personale, intime omgivelser, tradisjonell samoansk stemning og en rik lokalhistorie er karakteristikker som passer for resortet. Sinalei Reef Resort består av 29 villaer beliggende enten like i vannkanten, i og den vakre tropiske hagen eller med havutsikt.

I resortets private utendørsspa kan du nyte en av de mange behandlingene som tilbys, mens lyden av bølgende som ruller inn over strandkanten fører deg inn i en tilstand av total avslapning. Ønsker du litt mer aktivitet, tilbyr resortet ulike halv- og heldagsutflukter som omfatter spennende og vakre naturopplevelser rundt omkring på øya.

Som gjest ved Sinalei kan du også spille beach volley og rugby, være tilskuer på en Kava seremoni eller bade i en ferskvannskilde helt uten ekstra omkostninger.

Matkonseptet på resortets 5 stjerners restaurant er “Farm and Ocean to Plate”, og maten kan best beskrives som frisk, lokal og ærlig. Restauranten tilbyr også en samoansk luksuspiknik som kan nytes på resortets private strand.

Resortet kan også være behjelpelige med å arrangere bryllup.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Samoa