Saletoga Sands Resort and spa

.

Hotell på Samoa

Saletoga Sands Resort and spa

Saletoga Sands Resort & Spa er det perfekte stedet for en deilig ferie med familien eller en romantisk getaway med din bedre halvdel. Resortet, som ligger på den sørøstlige kysten av Upolus, har et bredt utvalg av aktiviteter, så her kommer du neppe til å kjede deg.

Omgivelsene består av frodige tropiske hager med vakre blomster og naturligvis den glitrende og azurblå lagunen som står i sterk kontrast til de kritthvite sandstrendene.

Saletoga Sands Resort & Spa består av alt fra familievillaer til den luksuriøse Matai Villa med egen privat strand. Alle overnattingsmulighetene inkluderer frokost samt tilgjengelig snorkle- og ikke-motorisert vannsportutstyr.

Resortets aktiviteter passer for alle aldre og enhver smak. Treningssenter, spa, aktivitetsprogram for barn, kulturelle show som kan nytes mens du spiser i restauranten, kajakkpadling og snorkling er bare eksempler på det rike aktivitetstilbudet. I tillegg kan dere dra på utflukter rundt omkring på øya, enten i leiebil fra resortet eller på guidede turer arrangert av resortets hjelpsomme personale og dyktige guider.

Saletoga Sands Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen